25 / 04 / 2024

FED kararı gümüş fiyatlarını nasıl etkiledi? İşte son dakika gümüşün gramı!

FED kararı gümüş fiyatlarını nasıl etkiledi? İşte son dakika gümüşün gramı!

Gümüşün gramı haftanın üçüncü işlem gününe 12,04 liradan başlarken akşam saatlerinde 11,91 liraya kadar geriledi. Peki FED sonrası gümüş fiyatı ne oldu? Gümüşün onsu FED kararından nasıl etkilendi? İşte ayrıntılar...



Gümüş dün güne 12,55 liradan başlarken gün içerisinde değer kaybederek 12,074 liraya kadar düştü. Gümüşün gramı haftanın üçüncü işlem gününe ise 12,04 liradan başlarken akşam saatlerinde 11,91 liraya gerilerken, gümüşün onsu ise 24,70 dolardan işlem gördü. 

FED kararı gümüş fiyatlarını nasıl etkiledi? İşte son dakika gümüşün gramı!

Gümüşün gramı Antalya zirvesi sonrasında yukarı yönlü hareket ederek 12,74 liraya kadar yükselerek rekor seviyelere ulaştıktan sonra Rusya ile Ukrayna arasında ateşkes sağlanması için yürütülen müzakerelerden olumlu gelişmelerin gelmesine yönelik haberlerin gündemde yer alması gümüş fiyatlarının yönünü aşağı çevirdi.

Peki FED kararı sonrasında gümümüşün gramı ne oldu? FED kararı gümüşün onsunu nasıl etkiledi? İşte son dakika gümüş fiyatı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön