24 / 04 / 2024

FED Kararıyla Bitcoin zincire vurulacak! Kriptolar sert zemine çakılacak!

FED Kararıyla Bitcoin zincire vurulacak! Kriptolar sert zemine çakılacak!

Bitcoin (BTC), Amerika Merkez Bankası (FED) tarafından günün ilerleyen saatlerinde geniş çapta beklenen faiz artırımı öncesinde Çarşamba günü daha da azaldı. Peki, önümüzdeki günlerde neler olabilir? İşte detaylar...



Bitcoin, son 24 saat içinde yüzde 8.2 oranında düşüşle 21 bin 110 dolardan işlem görüyor. Dünyanın en büyük kripto para birimi, beklenenden daha yüksek bir Amerike Birleşik Devletleri enflasyon verisinin ardından geçen haftadan bu yana yüzde 30'luk bir düşüş yaşadı. Odak şimdi coin’in günün ilerleyen saatlerinde bir Fed faiz artırımına nasıl tepki verebileceğine dönüyor. Bitcoin, Fed Mayıs ayı başlarında oranları yükselttiğinde düştü. Muhtemelen bu sefer benzer bir teslimiyetle karşı karşıya kaldı.

FED Kararıyla Bitcoin zincire vurulacak! Kriptolar sert zemine çakılacak!

Peki, önümüzdeki günlerde neler olabilir? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön