26 / 04 / 2024

Fener İskele, İnci Evleri ile gayrimenkul sektörüne giriş yaptı!

Fener İskele, İnci Evleri ile gayrimenkul sektörüne giriş yaptı!

İskele sektöründeki 20 yıllık tecrübesine 2016 yılı itibarıyla gayrimenkulü de dahil eden Fener İskele, Görükle'de ilk konut projesi olan İnci Evleri'ni inşa ediyor.



İskele sektöründeki 20 yıllık tecrübesine 2016 yılı itibarıyla gayrimenkulü de dahil eden Fener İskele, Görükle'de ilk konut projesi olan İnci Evleri'ni inşa ediyor. Projeye 2016 yılı sonunda başladıkları bilgisini veren Fener İskele Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Fenerci, Görükle'de konuşlandırdıkları 10 dairelik konutları 2017 Haziran ayında tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. 570 metrekare toplam alanda yapılan projede, kullandıkları malzemenin kalitesine önem verdiklerini dile getiren Fenerci, "Ayrıca çocuk parkı, otopark, fitness salonu ve sosyal yaşam alanlarımızla projeyi şekillendirdik. Dairelerimiz ailelerin yaşayabileceği konforda olup, 100 metrekare 2+1 ve 120 metrekarelik 2+1 dubleks dairelerimiz bulunuyor" dedi. 


Fener İskele şirketi bünyesinde Fener İnşaat markasıyla konut projelerini çeşitlendireceklerini söyleyen Kadir Fenerci, şirketin beş yıllık hedeflerine değindi. Fenerci, Nilüfer ilçesinde havuzu, ortak alanları otoparkı olan kompleks bir site yapmayı da hedeflediklerini açıkladı. İskele sektöründe ise yatırımcının 2016 yılında daha çok kiralama ile geçici çözüme yöneldiğini belirten Fenerci, bu alanda bir önceki yıla göre yüzde 50 artış yakaladıklarını ve 2016 sonu itibarıyla kiralamada 300 bin metrekare iskele stokuna ulaştıklarını söyledi. Yıllık 300 bin metrekare iskele üretim kapasitesine sahip alanda, yüzde 50 kapasite kullanımı ile imalat yaptıklarını anlatan Fenerci, "Afrika odaklı dış pazar politikamızla ihracatta yüzde 10 büyüme yakaladık. 2017'de kendi sektörümüz ile alakalı yurtdışı fuarlara da katılmayı planlıyoruz. Bu sayede 2017'de ihracatımızı yüzde 20 artırmak ve Avrupa pazarına açılmak hedeflerimiz arasında bulunuyor" diye konuştu.


Dünya Bölge 


Geri Dön