29 / 03 / 2024

Fenerbahçe, Kayseri Erciyes'e yatırım yapmak istiyor!

Fenerbahçe, Kayseri Erciyes'e yatırım yapmak istiyor!

Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Erciyes Kış Turizm Merkezi ile de yakından ilgilenen Aziz Yıldırım, bir konaklama tesisi yapabileceklerini belirtti.




Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette Fenerbahçe Kulübü tarafından şehrimize yapılacak olan sosyal ve spor tesisleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Erciyes Kış Turizm Merkezi ile de yakından ilgilenen Aziz Yıldırım, bir konaklama tesisi yapabileceklerini belirtti.


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaretine kulüp yöneticileri ve Kayseri Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri de katıldı. Aziz Yıldırım ziyarette Kayseri'ye yapmak istedikleri Fenerbahçe Evi hakkında bilgi verdi. Yıldırım, Ali Dağı eteğinde alınan arsa üzerine yapılacak olan sosyal ve spor tesislerinin projesinin hazır olduğunu söyledi. Başkan Mustafa Çelik de insana yatırım konusunda yapılacak her türlü projeye destek vereceklerini kaydetti.

Ziyarette bir başka yatırımla ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Aziz Yıldırım ve beraberindekilere Erciyes Kış Turizm Merkezi hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi'nin Erciyes'in tanıtımı için hazırlattığı Yekte klibini de izletti.

Erciyes'le ilgili övgü dolu sözler sarf eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da, Erciyes'e yatırım yapabileceklerini belirtti. Başkan Yıldırım, "Erciyes'e 60 yataklı orta ölçekli bir tesis yapabiliriz" dedi.

Ziyarette Başkan Çelik, Yıldırım'a el yapımı bir vazo, Yıldırım da Başkan Çelik'e üzerinde adı bulunan ve futbolcular tarafından imzalanmış olan 38 numaralı Fenerbahçe forması hediye etti.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön