25 / 04 / 2024

Fer Yapı Kampüs Ofis nerede?

Fer Yapı Kampüs Ofis nerede?

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Kağıthane İmrahor Caddesi üzerinde hayata geçirilen Fer Yapı Kampüs nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisine yer alıyor. Proje 150 milyon lira yatırım bedeli ile yükseliyor...



Türkiye'nin ilk kampüs ofis projesi olarak hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis,  Fer Yapı  imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor. Proje az katlı yatay bloklar şeklinde Çelikler Limited Şirketi arazisi üzerinde konumlandırılıyor.


Premier Kampüs Ofis Kağıthane'de 25 metrekare ile 1.500 metrekare arasında değişen alana sahip olan mağaza, cafe ve restoranlar bulunuyor. Projenin üst katında 5 bin 600 metrekare teraslı dubleks ofisler bulunuyor.


Premier Kampüs Ofis yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 970 dolardan başlıyor. Proje 150 milyon lira yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Premier Kampüs Ofis ödeme hakkında bilgi almak istiyorsanız satış ofisini 0212 222 47 47 numaralı telefondan arayabilirsiniz. Proje içerisinde 6 bin metrekare kampüs meydan bulunuyor.


Fer Yapı Kampüs Ofis nerede?


Fer Yapı Kampüs Ofis nerede?


Fer Yapı Kampüs Ofis nerede konumlandırılıyor?

Kağıthane'de yükselen Fer Yapı Kampüs Ofis projesi Kağıthane Belediyesi'nin karşısında inşa ediliyor. Çelikler Limited Şirketi arazisi üzerinde konumlandırılan proje İmrahor Caddesi üzerinde yükseliyor. Fer Yapı Kampüs Ofis nerede ve yol tarifi için satış ofisini arayabilirsiniz.


Kampüs Ofis projesinde seminer odaları, parti odası ve hobi odaları, toplantı odaları, her yerde wi-fi, sekreterya temizlik hizmeti, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası,IT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates gibi alanlar bulunuyor.


20 dönüm alanda yükselen  Premier Kampüs Ofis  projesinde bulunan küçük boy ofisler 40 metrekare ile 300 metrekare alana, orta boy ofisler ise 800 metrekare ile 1000 metrekare alana sahip. 


Fer Yapı Kampüs Ofis nerede? Kroki;


Fer Yapı Kampüs Ofis nerede?


Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön