26 / 04 / 2024

Fethiye polisine bina desteği!

Fethiye polisine bina desteği!

Fethiye'de daha önce Patlangıç mahallesinde yan yana hizmette bulunan Fethiye Trafik Tescil Büro Amirliği ile Bölge Trafik İstasyon Amirliği ayrı ayrı olarak yeni binalarında hizmete başladı...




Fethiye'de daha önce Patlangıç mahallesinde yan yana hizmette bulunan Fethiye Trafik Tescil Büro Amirliği ile Bölge Trafik İstasyon Amirliği ayrı ayrı olarak yeni binalarında hizmete başladı.


Bölge Trafik İstasyon Amirliği çevre yolunda hizmete girerken Fethiye Trafik Tescil Büro Amirliği ise Günlükbaşı Polis Merkezinin yanındaki eski Genpa Alışveriş Merkezinin bulunduğu binada hizmete girdi. Yetkililer sürücü belgesi, parmak izi, trafik tescil işlemleri, şehir merkezi trafik denetim işlemleri, haciz, ceza, noter ve ruhsat ile ilgili işlemlerin Günlükbaşı Polis Merkezi yanındaki Fethiye Trafik Tescil Büro Amirliği binasında yapıldığını vatandaşların bu işlemler için çevre yolundaki Bölge trafik İstasyon Amirliğine boşu boşuna yorulmamalarını istediler. Yetkililer çevre yolundaki Bölge Trafik Denetleme İstasyonunun şehirlerarası devlet karayolu üzerindeki sürücülere trafik kanununa göre radar, alkol ve hız gibi denetlemelerde bulunduğunu şehirlerarasında meydana gelen kazalarla ilgili rapor tanzim ettiğini belirtti.


Yeni yapılan Bölge Trafik denetleme İstasyonunda Komiser İsmail Usta görev yaparken yeni yapılan istasyonda şehirlerarası yollarda direksiyon sallayan sürücülerin dinlenmesi için özel bir oda da hazırlandı.Günlükbaşı Polis Merkezi yanında hizmete başlayan Fethiye İlçe Trafik Tescil Büro Amirliği görevini baş komiser M. Nuri Çınaklı yürütürken Fethiye’ye kazandırılan yeni Trafik Tescil Büro Amirliğindeki hizmetlerin vatandaşlara beklemezsizin verildiği fiziki yapının buna göre planlandığı belirtildi.


Baş komiser M. Nuri Çınaklı sürücü belgesi dosyasıyla gelen vatandaşın işlemlerinin parmak izi işlemiyle başladığını sırasıyla tüm işlemlerinin yapıldığını, 10 personelle yürüttükleri işlemlerin aksamadan yürümesi için vatandaşın büroya girdiği anda başını kaldırıp hangi işlemi yaptıracaksa o görevliye rahatlıkla gidebilecek şekilde düzenleme içine girdiklerini söyledi. Baş komiser Çınaklı ehliyet ve her türlü trafik tescil işlemleri için Günlükbaşı Polis Merkezi yanındaki yeni binaya gelinmesini çevre yolundaki Bölge Trafik İstasyon Amirliğine gidilmemesini de istedi.



Star Gazete


Geri Dön