29 / 03 / 2024

fethiye trafik amirliği

fethiye trafik amirliği

Fethiye'de daha önce Patlangıç mahallesinde yan yana hizmette bulunan Fethiye Trafik Tescil Büro Amirliği ile Bölge Trafik İstasyon Amirliği ayrı ayrı olarak yeni binalarında hizmete başladı...

Ev sahibi gibi davranıp insanlardan ön ödeme aldılar: 'Bu evi kaçırmayın' diyen fırsatçılar yakalandı!

Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından İstanbul Pendik'te polise gelen bir şikayetin ardından akıl almayan bir dolandırıcılık olayı ortaya çıktı. Ev sahibi gibi davranıp insanlardan ön ödeme alan 6 kişi yakalandı. İşte ayrıntılar...

Trafik sigortasında yeni dönem! Sistem sil baştan değişiyor! Kimi, nasıl ilgilendirecek? Detaylar tek tek açıklandı!

Trafik sigortasına yönelik Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmelikle sistemde değişiklik yapıldı. Yeni sisteme göre trafik sigortasından prim teklifi alamayanlar için ortak bir havuz oluşturulacak. Aynı zamanda, prim tutarı SEDDK tarafından belirlenecek.

Flaş iddia! Trafik cezalarında devrim gibi bir dönem! Sistem baştan sona değişiyor!

Hükümet vergi sisteminde modernleşmeyi masaya yatırırken, başta trafik olmak üzere, para cezalarının gelirle bağlantılı olmasını gündeme aldı. Bir diğer değişiklik de trafik cezalarında olması öngörülüyor. Bu kapsamda, sistemin baştan sona değişeceği iddia ediliyor.

Araç sahiplerine kötü haber: İki ay sonra sona eriyor

Son dönemde fiyatları oldukça yükselen zorunlu trafik sigortaları için araç sahiplerine bir kötü haber daha geldi. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bu gelişme araç sahiplerini üzeceğe benziyor. İşte detaylar...

Trafik sigortası yönetmeliği değişti! Mayıs'ta fiyatlar zamlanacak! Aracı olanlar hemen baksın!

Trafik sigortası yönetmeliğine ilişkin Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Zorunlu Trafik Sigortası'nda hasar ve indirim oranlarında değişikliğe gidildi. 

Trafik sigortası yaptıracaklar sistem değişti! Trafik sigortasında indirim fırsatını kaçırmayın!

Trafik sigortasında ödemeler değişti. Trafik sigortası yaptıracaklara duyurulur. İşte detaylar!

Kasko ve trafik sigortası yaptıracak araç sahipleri dikkat! 2023’te sizin için hem iyi hem de kötü haber var!

Birkaç gün içinde gireceğimiz 2023’te araç sahipleri için hem iyi hem de kötü haber geldi. Çünkü her şeyde olduğu gibi trafik sigortası ve kasko ücretlerine de zam var. Ancak o şartı yerine getirenler için bu iyi haber. Nasıl mı?..

Fethiye Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye'de yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Fethiye'de 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Fethiye Belediyesi, Muğla ili, Fethiye ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi 261 ada 16 parselde yer alan iş yerini 10 yıl süre ile 36 milyon TL'ye kiraya veriyor...

Fethiye'deki kaçak villaların yıkımı için harekete geçildi!

Fethiye'de imar barışına uygun olmadan inşa edildiği ileri sürülen kaçak inşaatlar yıkılıyor. Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak olarak tespit edilen kaçak inşaatların yıkımı için harekete geçildi.

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının 8 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

Gaziosmanpaşa yeni emniyet binasının inşaatı başladı: 18 milyon 861 bin TL'ye mal olacak!

Küçükköy Polis Merkezi Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası’nın yapımı için çalışmalara başlandı. Yeni emniyet binası, 2021'de hizmete açılacak. 

fethiye trafik amirliği Haberi

fethiye trafik amirliği


Fethiye'de daha önce Patlangıç mahallesinde yan yana hizmette bulunan Fethiye Trafik Tescil Büro Amirliği ile Bölge Trafik İstasyon Amirliği ayrı ayrı olarak yeni binalarında hizmete başladı.


Bölge Trafik İstasyon Amirliği çevre yolunda hizmete girerken Fethiye Trafik Tescil Büro Amirliği ise Günlükbaşı Polis Merkezinin yanındaki eski Genpa Alışveriş Merkezinin bulunduğu binada hizmete girdi. Yetkililer sürücü belgesi, parmak izi, trafik tescil işlemleri, şehir merkezi trafik denetim işlemleri, haciz, ceza, noter ve ruhsat ile ilgili işlemlerin Günlükbaşı Polis Merkezi yanındaki Fethiye Trafik Tescil Büro Amirliği binasında yapıldığını vatandaşların bu işlemler için çevre yolundaki Bölge trafik İstasyon Amirliğine boşu boşuna yorulmamalarını istediler. Yetkililer çevre yolundaki Bölge Trafik Denetleme İstasyonunun şehirlerarası devlet karayolu üzerindeki sürücülere trafik kanununa göre radar, alkol ve hız gibi denetlemelerde bulunduğunu...