25 / 04 / 2024

fethiye Günlükbaşı Polis Merkezi nerede

fethiye Günlükbaşı Polis Merkezi nerede

Fethiye'de daha önce Patlangıç mahallesinde yan yana hizmette bulunan Fethiye Trafik Tescil Büro Amirliği ile Bölge Trafik İstasyon Amirliği ayrı ayrı olarak yeni binalarında hizmete başladı...

Fethiye 2. Satış Memurluğu'ndan 10.5 milyon TL'ye satılık arsa! 

Fethiye 2. Satış Memurluğu, Muğla ili, Fethiye ilçesi, Günlükbaşı Mahallesi, Fora mevkii, 2929 ada, 2 parselde yer alan arsayı 10 milyon 561 bin 300 TL'ye satıyor...

Fethiye'de 12.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla İli, Fethiye İlçesi, Günlükbaşı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 12 milyon 246 bin 71 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 7 Şubat 2019 olarak açıklandı.

Fethiye Apart icradan 14.8 milyon TL'ye satılıyor!

Fethiye İcra Dairesi, Fethiye İlçesi Günlükbaşı Mahallesi, Foçaburnu Mevkii'nde bulunan Fethiye Apart'ı satışa çıkardı. Söz konusu üç katlı otelin satış bedeli 14 milyon 846 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul'da günlük kiralık ev operasyonu!

Reina canisi Masparipov’un günlük kiralık evlerde kaldığının ortaya çıkmasının ardından tüm gözler günlük kiralık evlere çekildi. Polis İstanbul’da 39 ilçede bin 210 günü birlik eve işlem yaptı. İşlem yapılan bu evlerden 550'si kapatıldı, 283 eve de 2 milyon 22 bin 501 TL idari para cezası yazıldı.

Günlük kiralık evlerde denetim başladı!

Hürriyet Ankara'nın geçtiğimiz ekim ayında ‘Günübirlik kangren’ başlığıyla gündeme getirdiği günlük kiralık evler sorunu ile ilgili yapılan yasal düzenlemenin ardından denetimler başladı.

Avrasya Tüneli'den günlük 30 bin araç geçmeli!

Yapı Merkezi'nin Kurucusu ve Avrasya Tüneli projesinin müteahhidi Ersin Arıoğlu, tünelden bir ayda günlük geçişin 25 bin araca ulaştığını söyledi. Arıoğlu, “Günlük 30 bin kemik müşterimiz olması ilk hedefimiz'' dedi.

Günlük evlere otel kriterleri getiriliyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, üzerinde çalışmalar sürdürülen emlakçılık düzenlemesine ilişkin Milliyet’e bilgi verdi. Tüfenkci, yapılacak düzenlemeyle günlük kiralamalar ve güvenlik açısından sıkı kontrol mekanizmalarının getirileceğini bildirdi.

Fethiye Orient Otel icradan satışa çıktı!

Fethiye İcra Dairesi, Günlükbaşı Mahallesi'nde bulunan Orient Otel ve arsasını satışa çıkardı. İhalesi 17 Şubat'ta gerçekleşecek otelin satış bedeli 15 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Günlük kiralık 667 eve tutanak tutuldu!

İstanbul Vergi Dairesi başta yeme içme mekanları olmak üzere bir çok alanda çalışmaları hızlandırdı. Günlük hatta saatlik kiralanan 773 ev de denetlendi. 667’sine tutanak tutularak mükellef haline getirildi.

Kuşadası'nda günlük kiralık evler anlatıldı!

Günlük ve haftalık ev kiralama konusunda yeni yasal düzenleme anlatıldı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü, günlük ve haftalık ev kiralama konusunda yapılan yeni yasal düzenlemeler hakkında açıklama yaptı.

Günlük ev sahipleri kimlik uygulamasından habersiz!

Terör saldırıları sonrası güvenlik endişesiyle gündeme gelen ‘günlük ev’lere 678 sayılı KHK ile ‘kimlik zorunluluğu’ getirildi. Ancak bazı ev sahipleri düzenlemeden haberdar bile değil...

Bursa'da günlük kiralık evlere baskın!

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri otellere ve günlük kiralama yapılan apart pansiyonlara eşzamanlı baskın düzenledi.

Günlük kiralanan evlerde kimlik bildirmek zorunlu hale geldi!

Son çıkan Kanun KHK günlük kiralık evlere sıkı denetim getiriyor. Artık bu evlerde kalan kişilerin kimlik kayıtları kolluk kuvvetlerine bildirilecek. Avukat Cevat Kazma, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

fethiye Günlükbaşı Polis Merkezi nerede Haberi

fethiye Günlükbaşı Polis Merkezi nerede


Fethiye'de daha önce Patlangıç mahallesinde yan yana hizmette bulunan Fethiye Trafik Tescil Büro Amirliği ile Bölge Trafik İstasyon Amirliği ayrı ayrı olarak yeni binalarında hizmete başladı.


Bölge Trafik İstasyon Amirliği çevre yolunda hizmete girerken Fethiye Trafik Tescil Büro Amirliği ise Günlükbaşı Polis Merkezinin yanındaki eski Genpa Alışveriş Merkezinin bulunduğu binada hizmete girdi. Yetkililer sürücü belgesi, parmak izi, trafik tescil işlemleri, şehir merkezi trafik denetim işlemleri, haciz, ceza, noter ve ruhsat ile ilgili işlemlerin Günlükbaşı Polis Merkezi yanındaki Fethiye Trafik Tescil Büro Amirliği binasında yapıldığını vatandaşların bu işlemler için çevre yolundaki Bölge trafik İstasyon Amirliğine boşu boşuna yorulmamalarını istediler. Yetkililer çevre yolundaki Bölge Trafik Denetleme İstasyonunun şehirlerarası devlet karayolu üzerindeki sürücülere trafik kanununa göre radar, alkol ve hız gibi denetlemelerde bulunduğunu...