26 / 04 / 2024

FETÖ'cü Hakan Şükür 3 milyon dolarlık evde yaşıyor!

FETÖ'cü Hakan Şükür 3 milyon dolarlık evde yaşıyor!

FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu ortaya çıktı.



FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde ABD'ye kaçan birçok üst düzey FETÖ üyesi gibi lüks içinde yaşamına devam ediyor.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye’den ABD’ye kaçtıktan sonra kendisine lüks bir yaşama başlayan Şükür, California eyaletinde görüntülendi.

EVİNİN BEDELİ 3 MİLYON DOLAR

O dönem ailesiyle yaşadığı evinin bedelinin bölgede bulunan emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu açık kaynaklardan belirlendi.

3 milyon dolarlık evinin yanı sıra lüks arabalara düşkün olduğu bilinen Şükür, evi ve işlettiği mekanının önünde beyaz renkli son model cipler ve binek aracıyla görüntülendi. Şükür'ün, görüntülendikten sonra California'nın başka bir bölgesine taşındığı öğrenildi.

ŞÜKÜR'ÜN MEKANI FETÖ MENSUPLARININ BULUŞMA  ADRESİ

San Francisco'nun önemli merkezlerinden Palo Alto’nun en işlek caddesi University Avenue yakınında “tuts Bakery-Cafe” isimli bir kafe-restoranı bulunan Şükür'ün bölgede bulunan FETÖ mensuplarının buluşma adresi haline geldi.

Şükür’ün kafesinin olduğu lüks bölgede birçok ünlü isim otururken yakınlarında ise Apple gibi birçok teknoloji şirketinin ofis ve satış mağazalarıyla Stanford Üniversitesi gibi önemli merkezler yer alıyor.

Şükür'ün, AA tarafından görüntülendikten sonra söz konusu kafe-restoranı bir süre sonra FETÖ ile bağlantılı başka bir isme devrettiği öğrenildi.
 


Geri Dön