27 / 04 / 2024

Feyzullah Yetgin'den 15 Temmuz mesajı!

Feyzullah Yetgin'den 15 Temmuz mesajı!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, 15 Temmuz’un ikinci yıldönümü dolayısıyla açıklamalar yaptı. İşte, GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin'in değerlendirmesi.. 



Toplumun tüm kesimlerinin demokrasiye ve ülkemize sahip çıktığı 15 Temmuz’u, milli birlik ve beraberliğin zaferi olarak, ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ olarak andıklarını dile getiren GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, “Darbe girişimine karşı mücadele verirken yaşamını yitiren şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 

Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, “Yüce Milletimiz, 15 Temmuz’da gösterdiği cesaret, inanç, birlik ve beraberliği ile tüm dünyaya örnek oldu. Demokrasi için verdiğimiz mücadele, Türkiye’nin gücünü bir kez daha ortaya koydu” diye açıklama yaptı. 

GYODER Başkanı, şöyle devam etti: “Bu güçlü birlikteliğe katkı sağlamayı hedefleyen GYODER olarak, 15 Temmuz’un hemen ardından, sektöre ve ülkemizin ekonomik büyümesine destek olmak amacı ile başlattığımız ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyası ile aldığımız sonuçlar, ülke ve sektör tarihimize geçecek niteliktedir. ‘Güç Birliği’nin ikinci adımını ise ‘20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasıyla attık. Böylece hem ülke ekonomisine hem sektöre hem de vatandaşa katkı sağladık. Yaşanan tüm zorluklara rağmen bu birlikteliğin sağlanması, aslında ülkemize duyulan güvenin bir yansıması oldu.”

TBMM Başkanlığı’nın da uygun görmesiyle bir protokol imzalandı ve GYODER ‘Milletin Meclisini Millet Yapar’ konsorsiyumu, Meclis’in hasar gören bölümlerinde 2016’da başlattığı ve büyük bir özenle gerçekleştirdiği onarımı, 2017 yılı sonunda tamamladı. GYODER olarak, 15 Temmuz gecesinde milletin iradesine yapılan saldırıdaki en önemli ve anlamlı cephelerden biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi binasının onarımını yapmış olmaktan onur duyuyoruz” diye açıklama yaptı. 


Geri Dön