25 / 04 / 2024

gyoder başkanı Feyzullah Yetgin

gyoder başkanı Feyzullah Yetgin

2017 yılının Mayıs ayında GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, 2019-2020 dönemi için bir kez daha GYODER Başkanı oldu.

Konut satışlarını düşük faiz ve kampanya artırdı!

GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin ile Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, bugün TÜİK'in açıkladığı konut satış istatistiklerini yorumladı. Yetgin, "Konut satışlarını düşük faiz ve kampanya artırdı!" dedi..

Feyzullah Yetgin'den 15 Temmuz mesajı!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, 15 Temmuz’un ikinci yıldönümü dolayısıyla açıklamalar yaptı. İşte, GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin'in değerlendirmesi.. 

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 

GYODER Başkanı Kalyoncu, kiraları düşürecek yeni konut modelini duyurdu!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan 18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim tarihlerinde İstanbul düzenlendi. Zirvede konuşan GYODER Başkanı Kalyoncu, İstanbul’da konut stoğunun yüzde 10’unu hedeflediklerini söyledi.

Mehmet Kalyoncu yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği'nin (GYODER) 23. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği ile yeniden Mehmet Kalyoncu seçildi.

Mehmet Kalyoncu, yeniden GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Geçtiğimiz sene Yönetim Kurulu kararı ile GYODER Başkanlığı görevine gelen Mehmet Kalyoncu, bu sene oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 

Mehmet Kalyoncu, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu seçildi. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Gayrimenkulde bireysel alışkanlıkların daha iyi incelendiği, teknoloji ve tasarımın uyumunun çok daha önemli hale geldiği bir dönemdeyiz'' diye konuştu.

GYODER 'den sıfır konuta faiz indirimi açıklaması!

GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, "Sıfır konuta düşük faiz, ülkemizde konut sahipliği oranının artırılması için büyük önem arz ediyor" dedi...

GYODER Çözüm Platformu ticari gayrimenkul sektörünü mercek altına aldı!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe standartları artırırsak bir daha ki döngüye daha kuvvetli gireriz" dedi...

Türkiye Varlık Fonu'nun varlığı İFM’ye güç verir!

TVF’nin devir kararının olumlu olduğunu belirten GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, "Çözüm ortağı olarak TVF’nin varlığı İFM’ye güç verir. Türkiye olarak vakit kaybetmeden İFM’nin ülkemize ve ekonomimize getirilerinden faydalanmalıyız" dedi...

Feyzullah Yetgin: 15 Temmuz'da Türkiye’nin gücü bir kez daha ortaya çıktı!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün üçüncü yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı...

Konuttaki stok alım için fırsat!

Konutta stokların 2 yılda eriyeceğini söyleyen GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, bu dönemin alım için bir fırsat oluşturduğunu söyledi. 

Feyzullah Yetgin yeniden GYODER Başkanı oldu!

2017 yılının Mayıs ayında GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, 2019-2020 dönemi için bir kez daha GYODER Başkanı oldu.

Feyzullah Yetgin: MIPIM ülkemize yatırımcı çekecek!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM’e katıldı. GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Türkiye’nin uluslararası yatırımcılar açısından önemli fırsatlar barındırdığını söyledi.

Yabancıya konut satışında 2018'i 6 milyar dolar ile kapatacağız!

Real Estate Stars ödül töreninde konuşan GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, "Bu yılı yabancıya 6 milyar dolar konut satışı ile kapatacağız ama 2019 hedefimiz, 10 milyar dolarlık satış" dedi. 

gyoder başkanı Feyzullah Yetgin Haberi

gyoder başkanı Feyzullah Yetgin

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2 Mayıs 2019 Perşembe günü Park Dedeman Otel’de düzenlendi. 2017 yılının Mayıs ayında GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, 2019-2020 dönemi için bir kez daha GYODER Başkanı oldu.

“GYODER Yönetim Kurulu olarak, bize emanet edilen bu önemli görevi, heyecanımızı hiç kaybetmeden, büyük bir inançla sürdüreceğiz” diye konuşan GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, şu ifadeleri kullandı: “Bu yıl 20. yılını kutlayan GYODER, gayrimenkul sektörünün önde gelen girişimcileri ve yöneticilerinin, sektörün gelişimi için büyük bir özveriyle katkıda bulunduğu çok kuvvetli bir dernek haline geldi. Gayrimenkul sektörünün sürdürülebilir büyümesine katkı sağlamak amacıyla kurulan derneğimizin, bugün sektörün tamamını kucaklayan bir yapıya sahip olmasının gururu içindeyiz. GYODER çatısı...