29 / 03 / 2024

Feyzullah Yetgin'den erken seçim değerlendirmesi!

Feyzullah Yetgin'den erken seçim değerlendirmesi!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından açıklanan erken seçim kararının tüm milletimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyoruz." dedi..



GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, erken seçim hakkında değerlendirmelerde bulundu; 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan erken seçim kararının tüm milletimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

24 Haziran tarihini gayrimenkul sektörü olarak büyük bir heyecanla karşılıyoruz. Ekonomiye yeniden odaklanabilmemiz için verilen kararı yerinde bir tercih olarak değerlendiriyoruz. Seçim ortamının kısa sürecek olması sektörümüz tarafından ayrıca memnuniyetle karşılanmıştır.

İş dünyamız, belirsizliklerin Kasım 2019 tarihine kadar sürecek olmasından rahatsızdı. Bir buçuk yıllık bu uzun belirsizlik dönemi özel olarak gayrimenkul sektörümüzün mevcut potansiyelini ortaya koymasının önündeki engellerden biriydi.

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olarak 2018 yılının ikinci yarısından itibaren, her zamankinden daha güçlü bir kararlılıkla çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Türkiye ekonomisinin istikrarının sürdürülmesi, milletimizin refahının artırılması için üzerimize düşen görevi yeni dönemde de fazlasıyla yerine getirmeye kararlıyız.


Geri Dön