20 / 04 / 2024

Fiat'tan Mayıs ayı kampanyası! Fiat Egea fiyatları güncellendi! İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Fiat'tan Mayıs ayı kampanyası! Fiat Egea fiyatları güncellendi! İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de büyük bir alıcı kitlesi bulunan Fiat, mayıs ayı kampanyasıyla alıcılarını sevindireceğe benziyor. Fiat, Egea modeli için öyle bir kampanya yaptı ki görenlerin aklı duruyor. İşte 3 Mayıs 2022 güncel Fiat Egea fiyat listesi.



Günümüzün en çok tercih edilen otomobillerinden biri olan Fiat Egea, hem düşük akaryakıt harcaması hem de kaliteli konforlu tasarımı sayesinde 900 binden fazla insanı kendine hayran bırakmayı başardı. Araç almayı planlayan vatandaşların büyük bir çoğunluğu Fiat Egea'ya bakmadan geçmiyor, çünkü Fiat Egea fiyatları diğer otomobil fiyatlarına oranla daha uygun.

Fiat Egea da dev kampanya! İşte 22 Nisan 2022 Fiat Egea fiyat listesi

Hem otomobil piyasasının en uygun fiyatlı sıfır kilometre arabası olma hem de zam üstüne zam gören akaryakıt fiyatlarına karşı en iyi seçenek durumuna gelen Fiat Egea sadece bu avantajlar sebebi ile değil konfor ve kalite anlamında da tercih ediliyor. En düşük motor hacmi olan 1,3 litrede bile güçlü turbo motor desteği imkanı sunan Fiat Egea, en az 95 beygirlik güç üretebiliyor. Peki Fiat Egea fiyatı ne kadar, 100 km ne kadar yakıyor? İşte Fiat Egea 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön