29 / 03 / 2024

Fikirtepe Platformu'nun PR ajansı GoodWorks İletişim Danışmanlığı oldu!

Fikirtepe Platformu'nun PR ajansı GoodWorks İletişim Danışmanlığı oldu!

Halkla ilişkiler sektörünün dinamik ajanslarından GoodWorks; Türkiye’nin ilk planlı kentsel dönüşümünü gerçekleştiren 17 inşaat firmasının oluşturduğu Fikirtepe Platformu’nu müşterileri arasına ekledi.



GoodWorks İletişim Danışmanlığı, portföyüne eklediği yeni markalar ile hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Halkla ilişkiler sektörünün dinamik ajanslarından GoodWorks; Türkiye’nin ilk planlı kentsel dönüşümünü gerçekleştiren 17 inşaat firmasının oluşturduğu Fikirtepe Platformu’nu müşterileri arasına ekledi.


Halkla ilişkiler sektöründe 16 yıllık deneyime sahip vizyoner ekibiyle sektöre yeni bir soluk getiren GoodWorks; Fikirtepe Platformu ile stratejik iletişim danışmanlığı, pazarlama iletişimi, etkinlik yönetimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, itibar yönetimi ve lider iletişimi alanlarında çalışmalar gerçekleştirecek.


Sağlık, teknoloji, perakende, FMCG ve Kurumsal İletişim alanlarında gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları ile dikkat çeken GoodWorks’un portföyünde Türkiye’nin sağlıkta referans kurumlarından Anadolu Sağlık Merkezi, UCB Pharma, Dünyagöz Hastanesi, alışverişin app’i Hopi, Puma, Sony Mobile, Remington, Avrupa’nın en başarılı doğrudan satış şirketlerinden LR Health & Beauty bulunuyor.




Geri Dön