19 / 03 / 2024

Fikret İnan kimdir?

Fikret İnan kimdir?

Fi Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan kimdir? Fikret İnan'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Fi Yapı'da iflas erteleme kararı nedir? İşte Fi Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ve Fi Yapı...



Fikret İnan kimdir?

Fi Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, 14 Mart 1968’de İstanbul’da doğdu. Faik Reşit Unat İlköğretim Okulu ve Göztepe Ortaokulu’ndan mezun olan Fikret İnan, kurduğu aile şirketinde inşaat malzemeleri ticareti ile uğraştıktan sonra 2007’de Fi Yapı İnşaat A.Ş.’yi kurdu. 


Fikret İnan evli ve iki çocuk babası. 


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünisa Gül'den Beyaz Ay Derneği Sosyal Sorumluluk Proje Ödülü alan Fikret İnan, M.E.B. Sosyal Sorumluluk Proje Ödülü ve Gentleman İnnovative Proje Ödülü’nün de sahibidir. 


Fikret İnan Eğitim Vakfı, Fikret İnan Engelliler Koleji, İnan Üniversitesi, Dünya Engelliler Vakfı, Bahçeşehir Emniyet Müdürlüğü İnşası, Kadriye İnan İlköğretim Okulu ve Cevdet İnan Camii.


Fi Yapı projeleri:

1.Fi Yaka Kırklareli

2.Fi Yaka Sakarya

3.Filife

4.Fiside

5.Fi Tower

6.Fi Yaka Gebze

7.Fi Yaka Tuz 1,2 ve 3

8.Fi Yaka Esenşehir

9.Fi Yaka Sancaktepe


Fi Yapı İflas son durum:

Mali sorunlarla boğuşan Fi Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., iflas erteleme talebi ile mahkemeye başvurmuştu. Şirketin iflas erteleme talebi, 16 Temmuz 2013 tarihinde mahkeme kararına bağlandı.


Karara göre müşterilerin mağduriyetinin giderileceği gerekçesiyle şirketin iflasının 16 Temmuz 2013 tarihinden itibaren 1 yıl süre ile ertelendi.




Fi-Yapı iflas ertelemesinde kararın tam metni!
Fi Yapı 2 bin konutu teslim edip sektörden çekiliyor!
Fi Yapı'da paralar reklam şirketlerine gitti!



Geri Dön