29 / 03 / 2024

Fikret Orman: Gelirleri artırmaya yönelik yatırımlar yapacağız!

Fikret Orman: Gelirleri artırmaya yönelik yatırımlar yapacağız!

Başkan Fikret Orman, gelirleri arttırmaya yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi. Orman: “Büyüyüp güçlenirken, tesisleşiyor ve borçlarımızı yapılandırıyoruz. Bu şekilde devam edip, gelirlerimizi 350-400 milyon dolar seviyesine çıkaracağız.” dedi.




“Büyüyüp güçlenirken, tesisleşiyor ve borçlarımızı yapılandırıyoruz. Bu şekilde devam edip, gelirlerimizi 350-400 milyon dolar seviyesine çıkaracağız.”


Siyah-beyazlı kulübün hedefleri hakkında SABAH'a özel açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, gelirleri arttırmaya yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi. Nevzat Demir'de 15 yıldır bu kadar köklü bir yenileme çalışması yapılmadığını belirten Orman, şöyle devam etti: "8 milyon TL'lik bir yatırım yaptık. İstiyoruz ki, futbolcularımız 5 yıldızlı otel konforunda dinlensin, tesislerde daha fazla zaman geçirsin. Her şey takımımızın maçlara daha iyi hazırlanması için."


HEPSİ BİR ARADA OLMAK ZORUNDA

"Biz hem büyüyor, hem tesisleşiyor, hem güçleniyor hem de borçlarımızı yapılandırıyoruz. Aynı zamanda şampiyonlukların peşinden koşuyoruz. Bence camiamız ve kamuoyu, bu kadar yatırımın ve sportif başarının aynı anda gerçekleştirilmesinin zorunluluğunu ve önemini kavrıyor. Bu yapıyı, yeni tesislerle ve yatırımlarla devam ettireceğiz. Gelirleri her yıl arttırarak 350-400 milyon dolar seviyesine çıkaracak yatırımlar planlıyoruz.

Bizi güneşli günler bekliyor."


GEÇEN SEZONDAN DAHA BAŞARILIYIZ

"Ligde iyi bir konumdayız, Şampiyonlar Ligi'nde iddiamızı sürdürüyoruz. Geçen seneye baktığımızda bu dönem daha başarılıyız. 3-4 transfer yapmak istiyorduk. Ancak şartlar gereği bu sayıyı biraz yukarı çekmek zorunda kaldık. Avrupa'daki rakibimiz Napoli grubun favorisi olarak görülüyor ama geride kalan maçlar her an her şeyin olabileceğini gösterdi. İçeride de de dışarı da mağlubiyetler alabiliriz. Mühim olan 6 maçın ardından gruptan çıkabilmek."


CENK&CANER İYİ DOSTLAR

Beşiktaş'ın idmanında yaşanan Cenk Tosun- Caner Erkin kavgasına da değinen Başkan Fikret Orman, "Çok güçlü bir kadromuz var. Herkes oynamak istiyor. Yaşananlar Beşiktaş'ı zayıflatmaz. Aksine daha da güçlendirir. Bu tür olaylara anlık bakıyoruz ve küçük tartışmalar olarak yorumluyoruz. Onlar iyi dostlar ve her fırsatta bunu sergiliyorlar" ifadelerini kullandı.


Sabah


Geri Dön