26 / 04 / 2024

Filli Boya 37'nci Yapı Fuarı'na Coloration projesiyle katılıyor!

Filli Boya 37'nci Yapı Fuarı'na Coloration projesiyle katılıyor!

Filli Boya, bu yıl Yapı Fuarı' na Coloration projesiyle katılıyor. Şirketin Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun, " Projeyle farklı eğilimleri ve yenilikçi düşünceleri tanıtmayı hedefliyoruz " dedi...



Filli Boya, bu yıl Yapı Fuarı'na Coloration projesiyle katılıyor. Şirketin Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun, "Projeyle farklı eğilimleri ve yenilikçi düşünceleri tanıtmayı hedefliyoruz" dedi.


Türk yapı sektörü temsilcilerini 37'nci kez buluşturan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'da Filli Boya kendi iş alanındaki önemli gelişmeleri ve ürünleri paylaşıyor. 3'üncü salon, 441 no'lu stantta konumlanan şirket, son projesi "Coloration/2015-2016 Renk Eğilimleri"ni ziyaretçilerine tanıtıyor. Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun, "Yenilikçiliği kurumsal bir değer olarak benimsiyor ve tasarımı bu anlayışla birleştiriyoruz. Coloration projesiyle bu alandaki farklı eğilimleri, akımları ve yenilikçi düşünceleri tanıtmayı hedefliyoruz" dedi. Projeyi sadece bir katalog olarak görmediklerini vurgulayan Uzun, "Gelecek yılların trendlerini ve renklerini belirleyerek, son tüketicinin yaratıcı potansiyeline referans olacak şekilde sürdürmeyi planlıyoruz" yorumunda bulundu. Uzun, Coloration koleksiyonunun başta Türkiye'deki mimar, iç mimar ve tasarımcılar olmak üzere herkese ilham vereceğini sözlerine ekledi. 


ÖNAL VE SARIYER TASARLADI 

Tasarımcı-trendsetter Ümit Ünal ve tasarımcı- art direktör Derin Sarıyer ile birlikte hayata geçirilen Coloration projesi tasarım, trend, sanat ve boyayı bir araya getiriyor. Proje kapsamında Derin Sarıyer tarafından hazırlanan sanatsal ve mimari enstalasyon çalışması da fuarda sergileniyor. 


Garanti, sigorta ve kredi sunuyor

Capatect Isı Yalıtım Sistemi ürünlerini de fuarda tanıtan Filli Boya, uygulamakta olduğu garanti, sigorta ve kredi hizmetlerinin detaylarını katılımcılarla paylaşıyor. Ayrıca fuarda, binaların dış cephelerdeki ısı kayıplarını gözler önüne seren termal kamera hizmeti de tanıtılıyor.


Sabah Gazetesi 


Geri Dön