19 / 04 / 2024

Filli Boya İstanbul Yapı Fuarı’nda Coloration projesini tanıttı!

Filli Boya İstanbul Yapı Fuarı’nda Coloration projesini tanıttı!

Türk boya sektörünün lideri Filli Boya, 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen İstanbul Yapı Fuarı’nda yer aldı



İstanbul Yapı Fuarı’nda yer alan Filli Boya fuarda; inşaat boyalarını,  sanayi boyalarını, mobilya boyalarını, yapı kimyasalları, tutkallar ve ısı yalıtımı ürünlerini tanıttı.

 

Filli Boya, moda ve stil danışmanı Ümit Ünal’ın özel tasarımı olan, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Beylikdüzü’nde bu yıl 36.’sı gerçekleştirilen İstanbul Yapı Fuarı’ndaki, 3. salon 441’nolu standında; sektör temsilcileri, çalışanları ve ziyaretçileriyle bir araya geldi.


Sektörün bölgedeki en büyük buluşmasına tanıklık eden fuarda Filli Boya, özel olarak tasarlanan standında vizyonunu 110 bini aşkın ziyaretçiyle paylaştı.


Gerçekleştirdiği yatırımlar ve yaptığı yeniliklerle sektöre yön veren Filli Boya, yapı dünyasının bir araya geldiği fuarda, bünyesindeki markaların hayata geçirdiği projelerini ve sektöre yön veren ürünlerini sergiledi. Filli Boya fuarda; bu yıl moda ve stil dünyasının önemli ismi Ümit Ünal ile hayata geçirdiği, renk konusunda boya ve inşaat sektöründeki öncü rolünü vurgulayan “Coloration / 2013-2014 Renk Eğilimleri” projesini de tanıttı.


2001 yılından bu yana sektöründe lider konumunda olan Filli Boya, bulunduğu sektörlere yön verecek inovatif projeleri hayata geçirmeye devam edecek.



Geri Dön