23 / 04 / 2024

Flaş haber: Bakan Vedat Bilgin'den EYT'liler için tarih geldi!

Flaş haber: Bakan Vedat Bilgin'den EYT'liler için tarih geldi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışma grubu oluşturulduğunu ifade ederek EYT'liler için tarih verdi.



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), AK Parti hükümetinden gelecek müjdeli haberi bekliyor.

A Haber'e konuya ilişkin bir dizi açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bakanlık bünyesinde bir çalışma grubu kurulduğunu ve EYT sorunuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.  

Sorunun çözümü için birden çok formüllerinin bulunduğunu savunan Bilgin, işin mali boyutuna da dikkat çekti.

EYT'lileri umutlandıran açıklamalarda bulunan Bilgin'in ifadelerinden öne çıkan kısımlar şu şekilde:

“Bakanlık bünyesinde bir çalışma grubu oluşturduk. Bu çalışma grubu bu formül üzerinde çalışıyor. En uygun formülü uygulamaya sokma niyetindeyiz.

Bir sayı ve içerik veremem ama çok sayıda formül var. Alternatifler var. Bu alternatifler üzerinden çalışmalarımızı yapacağız. İşin bir mali boyutu var.

Flaş haber: Bakan Vedat Bilgin den EYT liler için tarih geldi!

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI DA KATILACAK

Çalışmamız bir noktaya geldiğinde Hazine ve Maliye Bakanlığı da çalışmamıza katılacak. Onların da bu formüller üzerinde hesaplamalar yapmasını bekleyeceğiz. O formüllerin her birinin ayrı maliyet hesabı yapıldığında Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Kararı Cumhurbaşkanımız verecek.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön