27 / 04 / 2024

Florya konut projeleri 2013!

Florya konut projeleri 2013!

Bir dönemin gözde sayfiye yeri olan Florya, markalı konut üreticilerinin yeni adresi oldu. İstanbul'un adeta saklı cenneti olan bölgede şu anda satışta olan 2 proje bulunuyor. Yatırımların artması bekleniyor. İşte Florya konut projeleri...



Birbirinden lüks villaları, yasemin kokulu sokakları ve plajları ile İstanbul'da saklı bir cenneti andıran Florya, nezih yapısını koruyabilen nadir semtler arasında yer alıyor.


Özellikle üst gelir tarafından tercih edilen bölgede, ağırlıklı olarak müstakil ve butik evler yer alıyor. 


İstanbul'da gürültü ve kargaşadan uzak yaşamak isteyenlerin bir numaralı adresi olan Florya'da şu anda satışta olan 2 büyük konut projesi bulunuyor. Bunlardan biri Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife  ortaklığında inşa edilen Koru Florya projesi, bir diğeri ise Eroğlu Gayrimenkul imzalı Ekşinar Konakları. 


Fiyatlar oldukça iddialı

Bir dönemin plaj ve sayfiye yeri olan Florya'da bugün konut fiyatları dudak uçuklatacak türden. Bölgedeki konut fiyatları  metrekare bazında ortalama 8 bin TL civarında. 


Şimdi gelin İstanbul'un gizli bahçesinde yükselen bu 2 projeyi daha yakından tanıyalım. 


İşte Florya konut projeleri...


 Florya konut projeleri 2013!


Koru Florya'da 60 ay vade farksız taksitle 985 bin 324 TL

Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortaklığından hayaat geçirilen Koru Florya projesi, 280 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 7 bloktan meydana gelen Koru Florya projesinde 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 985 bin 324 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Koru Florya projesinde yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Ya da yüzde 40 peşinat veriliyor kalan konut bedeli ise 60 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Yüzde 1 KDV oranı ile satışların devam ettiği Koru Florya projesinde konut teslimlerinin 2013 sonlarına doğru yapılması planlanıyor. Koru Florya'nın sosyal olanakları arasında ise yürüyüş yolları, fitness merkezi, yüzme havuzu, basketbol sahası, oyun alanları, voleybol sahası, tenis kortu ve kapalı otopark bulunuyor. 


Koru Florya hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Florya konut projeleri 2013!


Ekşinar Konakları'nda 600 bin TL. Teslim için geri sayım başladı

Ekşinar Konakları Eroğlu Gayrimenkul güvencesiyle inşa ediliyor. 6 bloktan oluşan Florya Ekşinar Konakları projesinde toplam 230 adet konut yer alıyor. 1+1'den 7+2'ye kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Eroğlu Ekşinar Konakları projesined fiyatlar 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ağustos 2013 sonlarına doğru konut teslimlerinin yapılması planlanan Ekşinar Konakları projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 8 katlı bloklardan oluşan Florya Ekşinar Konakları projesinin sosyal olanakları arasında ise cafe, restoran, aerobik salonu, yüzme havuzu, güneşlenme terasları ve otopark yer alıyor. 


Ekşinar Konakları hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön