20 / 04 / 2024

Florya Ofis Park ne zaman teslim?

Florya Ofis Park ne zaman teslim?

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Florya Ofis Park

Yüzde 30 peşinatla sıfır faizle 30 aya kadar vadelendirme yapılan Florya Ofis Park ne zaman teslim sorusuna cevap olarak hemen teslim deniliyor. Projede fiyatlar 535 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



Ofis fiyatlarına yüzde 18 KDV dahil olan Florya Ofis Park ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Atatürk Havalimanı'na 2 dakika, metro, metrobüs ve E-5'in hemen yanında konumlanan Florya Ofispark projesi,  Eroğlu Gayrimenkul  tarafından yaşama geçiriliyor. 


İçerisinde 73 adet home ofis ve 5 adet dükkan bulunan Eroğlu  Florya Ofis Park  projesinde yüzde 30 peşinatla 30 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. 


Ofislerin 553 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Florya Ekşinar Ofis Park projesinde;  kapalı devre izleme sistemi, özel kapalı otopark ve engelli sirkülasyonu bulunuyor. 


İstanbul Avrupa yakası Bakırköy-Florya bölgesinde inşa edilen Florya Ofis Park ne zaman teslim sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. Projede satışlar devam ediyor 


Telefon numarası:0212 652 32 32

Web adresi: www.floryaeksinarkonaklari.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön