16 / 04 / 2024

Folkart Life Bornova Folkart Yapı fiyatları!

Folkart Life Bornova Folkart Yapı fiyatları!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Folkart Life Bornova Folkart Yapı fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. İzmir Bornova'da inşa edilen projede daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.



Folkart Life Bornova Residence'de 828 adet daire bulunuyor. Projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan daire bedeli için banka kredisi kullanılıyor ve 120 ay taksit avantajı sağlanıyor.


Folkart Life Bornova  Folkart Yapı  fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Proje çevre yoluna 500 metre, metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın mesafede hayata geçiriliyor.


Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Bornova Folkart Life Evleri 25 bin metrekare arsa alanına sahip. Proje Folkart Yapı imzası taşıyor. 


İzmir Folkart Life Bornova'nın sosyal alanları arasında; açık - kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, SPA ve fitness, cafe ve çarşı, süs havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, restoranlar, çocuk havuzu yer alıyor. 


Folkart Life Bornova Folkart Yapı fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. İzmir'in Bornova ilçesinde yükselen projede dairelerin alanları minimum 46 metrekare, maksimum ise 211 metrekareden oluşuyor. 


Folkart Life Bornova ulaşım: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life Bornova iletişim bilgileri

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön