19 / 04 / 2024

Folkart Towers'da yaşam başladı!

Folkart Towers'da yaşam başladı!

Kısa sürede teslimat aşamasına gelen Folkart Towers, İzmir'in yeni kent merkezinde olmasının avantajı, sunduğu ayrıcalıklar ve sosyal olanaklarla hem kullanıcılara hem de yatırımcılara hitap ediyor.




Tamamlandığında Avrupa'nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olacak projenin hızla yükselen B Kule'sinde ise teslimatlar Ağustos ayında yapılacak


"İzmir'in kalbi yükseklerde atıyor" sloganıyla yola çıkan ve çok kısa sürede teslimat aşamasına gelen Folkart Towers, İzmir'in yeni kent merkezinde olmasının avantajı, sunduğu ayrıcalıklar ve sosyal olanaklarla hem kullanıcılara hem de yatırımcılara hitap ediyor.


Folkart Yapı'nın İzmir'in yeni kent merkezinde yükselen iddialı projesi Folkart Towers'ın inşaatında önemli bir yol kat edildi. İnşaatı tamamlanan Folkart Towers A Kule'de yer alan ofis ve rezidanslar Şubat sonundan itibaren sahiplerini bulmaya başladı. Hızla yükselen B Kule'de teslimatlar Ağustos ayında yapılacak.


Nisan 2011'de başladı

2011 yılı Nisan ayında başlayan inşaatın ilk kulesi teslim aşamasına gelene dek 100'den fazla mühendis ve bin civarında işçi Folkart Towers projesinde yer aldı. Tamamlandığında Avrupa'nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olacak proje, faaliyete geçtiğinde yaklaşık 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20 bin kişinin girip çıkacağı dev bir kompleks olacak. Sahiplerine teslim edilmeye başlanan A Kule'nin 8 ile 17'nci katları arasında rezidanslar, 18'inci katta Lounge ve 19 ile 43'üncü katlar arasında ofisler yer alıyor. Gerek rezidans, gerekse ofis katlarının yer almasına rağmen bu iki fonksiyon tamamen birbirinden ayrıştırıldığı için ofis ve rezidans katlarının bağımsız girişleri, asansörleri ve koridor alanları mevcut. 


Seyir terası

Kulenin en üst 3 katı tesisat katları olarak ayrılmış. 44'üncü katta ise eşsiz  İzmir  manzarasının izlenebileceği seyir terası bulunuyor. 

Folkart Towers giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan cafe, restaurant ve mağazlar Nisan ayından itibaren hizmet vermeye başlayacak. Ziyaretçiler yeşil alanlarla çevrili bir atmosferde, açık havada alışveriş keyfini yaşayacak, yürüyüş parkurları ve su ögelerinin yer alacağı yeşil alanlarda dinlenebilecek.


"Beklenenden de iyi oldu"

Kulenin 5, 6 ve 7'nci katlarında yaklaşık 4 bin 225 metrekaresi kapalı bin 325 metrekaresi ise açık olmak üzere, bünyesinde açık ve kapalı havuzlar, spa, fitness, sauna, tenis-basketbol sahaları yer alan sağlık ve spor merkezi bulunuyor. Merkez Mayıs ayından itibaren hizmet vermeye başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak "Folkart Towers A Kule'yi söz verdiğimiz gibi Şubat sonundan itibaren sahiplerine teslim etmeye başladık. Satışlarımız da çok iyi gitti. Folkart Towers A Kule'nin şu anda yüzde 95'i satılmış durumda. Beklenenden çok daha iyi bir proje ortaya çıktı ve şimdiden İzmir'in simgesi haline geldi" dedi.

Sancak ayrıca İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı için "Bugün Bayraklı'da görüp yaşadıklarımız yakın gelecekte göreceklerimizin yanında çok küçük bir pay oluşturuyor. İzmir'in gelecekteki güçlü silueti Bayraklı'dan oluşmaya başlıyor. Sadece İzmir'in değil Türkiye'nin en modern yapıları bu bölgede yükselecek ve bölgenin potansiyeli her gün katlanarak artacak" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön