19 / 04 / 2024

Ford Tourneo Connect'te Ağustos'a özel fiyatlar! Ford Tourneo Connect fiyatları ne kadar? 19 Ağustos 2022 fiyat listesi

Ford Tourneo Connect'te Ağustos'a özel fiyatlar! Ford Tourneo Connect fiyatları ne kadar? 19 Ağustos 2022 fiyat listesi

Ticari araç almak isteyen sürücülerin en çok rağbet ettiği modellerden biri olan Ford Tourneo Connect için Ağustos ayına özel fiyatlar resmen açıklandı. Peki, Ford Tourneo Connect fiyatları ne kadar? İşte 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Ticari araç almak isteyen sürücülerin en çok rağbet ettiği modellerden biri olan Ford Tourneo Connect için Ağustos ayına özel fiyatlar resmen açıklandı. 

Tourneo Connect, esnek oturma sistemi ile dikkat çekiyor. Ayrıca Ford Tourneo Connect, kullanımı kolay bir sistemle birlikte standart ve isteğe bağlı donanım olarak sunulan bir dizi benzersiz teknoloji içerir. Kullanımı kolay sistemi ile ellerinizi direksiyondan çekmeden bağlantıda kalmanızı sağlar, hızınızı takip eder ve hatta etrafınızdaki yayaları korur. Ford Tourneo Connect, sürücünün hız sabitleyicisini artırmak ve onu daha yol dostu hale getirmek için tasarlanan Akıllı Hız Sabitleyici'yi de entegre ediyor. 

Dobloyu bırakın Ford Tourneo Connect'e bakın! Temmuz'a özel fiyatları kaçırmayın! İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford Tourneo Connect, 1.5 EcoBlue dizel motoruyla çıtayı yükseltiyor ve 8 ileri otomatik şanzıman rekabette bir adım önde. Tourneo Connect'in gerektiğinde otomatik olarak yanan farları birçok kişinin beğenisini kazandı. Otomatik park sistemi ile Tourneo Connect, aracı paralel veya dikey bölgelere park etmeye yönlendirebilir.

Peki, Ford Tourneo Connect fiyatları ne kadar? İşte 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön