28 / 03 / 2024

Ford Transit Van'a aralık ayında 13 bin 500 lira zam geldi! Ford Transit Van kaç lira? 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Ford Transit Van'a aralık ayında 13 bin 500 lira zam geldi! Ford Transit Van kaç lira? 26 Aralık 2022 fiyat listesi

İkonlaşmış tasarım ve yenilenmiş bir görünüm ile sürücülerin karşısına çıkan Ford Transit'e Aralık ayında 13 bin 500 lira zam geldi. Peki Ford Transit Van kaç lira? 26 Aralık 2022 fiyat listesi.



Özellikle taşıma kapasitesindeki geliştirmeler ile sürücülerin beğenisini toplayan Ford Transit Van'ın aralık ayı fiyat listesi güncellendi.  İçinde akıllıca düzenlenmiş kabin özellikleri arasında yeni bir gösterge paneli bulunan ve gelişmiş bir dizi teknolojiyi parmaklarınızın ucuna getiren bu ticirai aracın aralık ayı fiyat listesi merak ediliyor.

Ford Transit Van gelişmiş, yeni nesil 2.0 litre Ford EcoBlue dizel motor ile sunuluyor.  185 PS beygir gücü ve 415 Nm tork gücüne ulaşan aktarma sistemleri seçenekleri ile satışa sunuluyor.  Üstelik daha fazla yakıt tasarrufu ve daha az CO2 emisyonu için Hibrit motor seçeneği de bulumakta.

Ford Transit Van a aralık ayında 13 bin 500 lira zam geldi! Ford Transit Van kaç lira? 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Ford Transit Van çok sayıda gelişmiş teknolojik özellik ile donatıldı. Hepsi daha akıllıca ve daha verimli çalışmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış olup, şerit değiştirirken veya geri viteste giderken diğer yol kullanıcılarının varlığı konusunda sizi uyaran çapraz Trafik Uyarı Sistemi destekli Kör Nokta Uyarı Sistemi de bulunuyor.

Altı aydınlatmalı yeni yüksek düzey geri görüş kamerası ve geniş açılı ön kamera sayesinde aracınızın çevresinde neler olduğunu görebileceksiniz.

Peki  Ford Transit  Van kaç lira?  Ford Transit  Van kaç TL? 26 Aralık 2022 Ford Transit Van fiyat listesi.


Geri Dön