17 / 04 / 2024

Four Seasons Otelleri yeme içme konferansı 4-7 Mart'ta düzenleniyor!

Four Seasons Otelleri yeme içme konferansı 4-7 Mart'ta düzenleniyor!

Four Seasons Bosphorus ve Four Seasons Sultanahmet Otelleri 4 - 7 Mart tarihleri arasında Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerinin Four Seasons Hotels and Resorts Yeme - İçme Direktörleri ve Executive Şeflerini ağırlıyor...




Four Seasons Bosphorus ve Four Seasons Sultanahmet Otelleri 4 - 7 Mart tarihleri arasında Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerinin Four Seasons Hotels and Resorts Yeme - İçme Direktörleri ve Executive Şeflerini ağırlıyor.


Four Seasons Bosphorus ve Four Seasons Sultanahmet Otelleri 4 – 7 Mart tarihleri arasında Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerinin Four Seasons Hotels and Resorts Yeme İçme Direktörleri ve Executive Şeflerine ev sahipliği yapıyor. Yeme - içme sektöründeki gelişmelerin aktarıldığı etkinlikte, yeni konsept, akım ve bakış açıları paylaşılıyor.


Konferansa ait güncellemeler ve paylaşımlar @FSBosphorus ve @FSSultanahmet twitter hesaplarından ve #FSFandBMeetsinIstanbul etiketi aracılığı ile takip edilebilir. 


Four Seasons Hotels and Resorts


Sürekli yenilenen ve üstün ağırlama standartları sunan Four Seasons, kendini mükemmelleştirilmiş bir seyahat deneyimine adamıştır. Four Seasons, en iyiyi ayırt eden ve değerini bilenlere evlerinden uzakta ama evlerindeymişcesine, kalitenin özenle sunulduğu zarif ortamlar, 24 saat kesintisiz ilgi ve kişisel hizmetle bütünleştirerek sunmaktadır.


1960 yılında kurulmuş olan Four Seasons; hedefi belirlenmiş bir büyüme süreci izleyerek dünyanın büyük şehirlerinin merkezlerinde ve çekici sahil beldelerinde oteller açmıştır. Şu anda 38 ülkede 91 oteli ve yapım aşamasında 60’dan fazla oteli bulunan Four Seasons, yenilikçi gelişimi ile konaklama endüstrisinde öncü olmayı sürdürerek hem iş hem de zevk için yapılan seyahatleri daha doyurucu hale getirmektedir.


170 odasıyla bir mücevher kutusunu andıran Four Seasons Bosphorus, özgün saray binasına ek olarak geleneksel Türk mimarisiyle tasarlanan iki adet yeni binanın el ele vermesiyle doğdu. Otelin iç mimarisi bir yandan geleneksel Osmanlı tasarımına bir yaklaşım sergilerken diğer taraftan da modern tasarımları ile kentin merkezindeki seçkin mağaza, restoran ve barların keşfinden önce misafirlere anlamlı bir başlangıç noktası olmaktadır. 2008 yılında açılan otel yakın zamanda Travel + Leisure dergisi tarafından Avrupa’nın en iyi büyük şehir oteli seçilmiştir.


Sultanahmet'te yer alan Four Seasons, yalnızca 65 odası bulunan sıcak bir dinlenme köşesidir. Üç katlı neo-klasik bina peyzajı yapılmış bir iç avluyu çevrelemektedir ve şehrin en etkileyici tarihi anıtlarına komşudur. 1996 yılında açılan otel, yakın zamanda Travel + Leisure dergisi tarafından Avrupa’nın en iyi Küçük Şehir Oteli seçilmiştir.


Geri Dön