19 / 04 / 2024

Freni patlamış kamyon gibi gelen dolar kuru 9 gün sonra işte bu kadar olacak! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Freni patlamış kamyon gibi gelen dolar kuru 9 gün sonra işte bu kadar olacak! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun bu ayın sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru 9 gün sonra ne kadar olacak? İşte Selçuk Geçer'in açıklamaları...



Karar'ın aktardığıa son dakika haebrinegöre, Euro/Dolar paritesi hızla değişirken, piyasalar Eylül ayına da yükselişlerle başladı. Verilen bilgilere göre, dolar kuru 18,40 seviyelerine dayanırken, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den yine piyasalarda bomba etkisi yaratan açıklamalar geldi. Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Selçuk Geçer, doların geleceği rakamı da açıkladı. 

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun bu ayın sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru 9 gün sonra ne kadar olacak? İşte Selçuk Geçer'in açıklamaları...

DOLAR KURU 9 GÜN SONRA İŞTE BU KADAR OLACAK

Yaptığı son dakika açıklamalarında doların yeniden baskılanabileceğini dile getiren Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, "Eylül ayı sonunda benim öngörüm 20 Türk Lirası’nın üstünde bir dolar kuru tutabilirler" dedi.

Freni patlamış kamyon gibi gelen dolar kuru 9 gün sonra işte bu kadar olacak! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!


KIŞ AYLARINDA SERT ATAKLAR MI GELİYOR?

Verilen son dakika detaylarına göre, yanlış para politikaları sonucunda doların 70 liraya kadar yükselebileceğini daha önceki açıklamalarında belirten Ekonomist Selçuk Geçer'den kış ayı ile ilgili dolar rakamı da geldi. 

Piyasaların kış ayında sert ataklar yapacağına değinen ekonomist Selçuk Geçer, "Kur hareketlerine bakıldığı zaman da aynı biçimde sertleşmeye başlar. Ben sadece enflasyonun bu etkisinin kura uygulanması ile beraber dolar kurunun 30 Türk Lirası’nın kıyısına gelebileceğini öngörüyorum" ifadelerini kullandı.

 

Altın ve dolar için peş peşe son dakika açıklaması! Açık açık tarih verildi!

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 844 yeni konut geliyor!

Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emekli zammı için alarm zilleri çalıyor! En düşük maaş ne kadar olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön