27 / 04 / 2024

Fuat Özdağ: TÜGEM olarak yenilik ve eğitim odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz!

Fuat Özdağ: TÜGEM olarak yenilik ve eğitim odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) programının ikincisi Kocaeli Ticaret Odası’nda yapıldı. Programda gayrimenkul sektöründe emek harcayanlara teşekkür plaketi verildi…



Gebze Ticaret Odasında geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleşen, Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) programının 2'ncisi gerçekleşti. TÜGEM Kocaeli yönetimi ve Zingat Emlak Portalı’nın gerçekleştirdiği gayrimenkul sektörüne yönelik, Hilmi Işıkören ve Belgin Benek tarafından verilen ‘’Emlakta Başarılı Olmanın 22 Yolu ‘’ konulu eğitime yoğun ilgi gösterildi. İkincisi Kocaeli Ticaret Odası’nda düzenlenen eğitime yüksek sayıda katılım oldu. 

Kocaeli Zirve'nin haberine göre, eğitim programına; Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli İl Ticaret Şube Müdürü Sultan Kurbanoğlu,TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan ve Yönetim Kurulu, Kocaeli Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi Öğretim görevlileri, Kocaeli Emlakçılar Odası Kurucu Başkanı Ahmet Pekin ve çok sayıda emlak danışmanı katılım sağladı.

TÜGEM KOCAELİ İL Başkanı Fuat ÖZDAĞ açılış konuşmasında katılımcıları selamlayarak, “Bu meslek hepimizin, birlikte mesleğimize sahip çıkarak mesleğimizi daha saygın bir hale getirmek için TÜGEM olarak yenilik ve eğitim odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 

Programda konuşma yapan, TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, sektördeki bilgili ve donanımlı insanların mesleklerinde başarılı olmalarını amaçladıklarını söyledi. Bu tip eğitim programlarına, üniversiteler ve meslek odalarının da desteklediğini belirten Hakan Akdoğan, konuşmacıların konuşmalarının dikkatle dinlenmesi gerektiğini ifade ederek, programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Fuat Özdağ: TÜGEM olarak yenilik ve eğitim odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz!

Uzunkaya da katıldı

Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya’nın konuşmasında ise, 5 Aralık 2019 dan sonra emlak sektöründe tamamen kayıtlı ve yetki belgeli profesyonellerin bu işi yapacağını,emlak danışmanlarının her zaman yanında bulunacağını,meslek için her nereye çağrılırsa seve seve gideceğinin altını çizerek sektörel eğitimlerin önemli olduğunu söyledi. Uzunkaya, programda emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek, emlak sektörüne verdiği destek nedeniyle TÜGEM yönetimine de değer verdiklerini söyledi.

Fuat Özdağ: TÜGEM olarak yenilik ve eğitim odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz!

Işıkören ve Benek'ten ince formüller

Konuşmacı olarak eğitimde yer alan, 'Emlakta Lider Geliştirme Programı’nın kurucusu ve Eğitmeni olan Hilmi Işıkören ile Işıkören Danışmanlık şirketinin kurucu ortağı Belgin Benek, inşaat sektörünün zorlu süreçler geçirdiğini  "daha fazla nasıl satılabileceğine” dair bilgiler verdi. Uzun yılardır emlak sektöründe olan konuşmacılar tecrübelerini ve sorunlarla nasıl baş edileceğine dair paylaşımlarda bulundular. Toplantıda gayrimenkul sektöründe emek harcayanlara da teşekkür plaketi takdim edildi. 

 


Geri Dön