29 / 03 / 2024

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...




Önceden sadece orta yaş ve üzeri insanların tercih ettiği düşünülen klasik ev mobilyaları, son dönemde Osmanlı hayat tarzı ile ilgili dizilerinin etkisi ile artık gençler tarafından da çok fazla tercih ediliyor. Gençler modern mobilyanın rahatlığı ile klasik mobilyanın ihtişamını bir arada sunan mobilya modelleri ile evlerini dekore ediyor.

 

Gençlere hitap eden klasik mobilya markası Asortie Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, son yıllarda Osmanlı hayat tarzlarını konu alan televizyon dizilerinin artması ile birlikte klasik mobilyaya ilginin arttığını ve bunun zannedildiği gibi sadece orta yaş üzeri kesim olmadığını, gençlerin de artık evlerinde klasik mobilya istediklerini söyledi.

 

Gençler Kendi Mobilya Kendi Tarzlarını Yarattı

 

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerin klasik mobilyanın görkemli ve gösterişli yapısı ile modern mobilyanın konforunu bir arada sunan yeni tasarımları tercih ettiklerini ve bu halleri ile gençlerin aslında yeni bir mobilya tarzı yarattıklarını söyledi. Genel eğilim ise salon ve yatak odasının klasik, oturma odası ve çocuk odasının ise modern olarak dekore edilmesi.

 

Gafur Yılmaz “Modern mobilyanın rahatlığı ile klasik mobilyanın zarafetini bir arada sunan modeller oldukça az. Mobilya firmaları bu ihtiyaca cevap verecek modellere ağırlık vermeli. Biz Asortie olarak ürünlerinizi klasik, modern, avangarde veya country olarak sınıflandırmıyoruz. Bizim için mobilya mekana ve kişiye prestij kazandıracak, insanların aynı ortamda bulunmaktan mutlu olacakları mobilyalardır” diyor.

 

Klasik mobilyalar, sahip oldukları oyma motifleri, yıllara meydan okuyan sağlamlıkları, el işçiliği ile uzun uğraşlar sonucu elde edilen altın varak veya gümüş varak uygulamaları ile hiçbir zaman demode olmuyor.

 


Geri Dön