27 / 04 / 2024

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Tuna tarafından kuruldu.

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. kuruldu!

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. Başakşehir’de Naim Çiftçi tarafından kuruldu.

Turkwaz Gayrimenkul Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkwaz Gayrimenkul Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Wafaa Sahlaouı tarafından kuruldu.

Adka Mimarlık İnşaat Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Adka Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esra Kasapseçkin, Mustafa Adil Kasapseçkin tarafından kuruldu.

Dolce Mimarlık Mobilya Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Dolce Mimarlık Mobilya Ticaret  Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL  sermaye bedeli ile Cüneyt Altuntaş tarafından kuruldu.

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bedirhan Bayazıt tarafından kuruldu.

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Neda Yağlı tarafından kuruldu.

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hasan Tawouz tarafından kuruldu.

Erter İnşaat Otomotiv Tekstil Ve Mobilya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erter İnşaat Otomotiv Tekstil Ve Mobilya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren tarafından kuruldu.

Dener İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dener İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dengiz tarafından kuruldu.

BRC Dekorayon Mimarlık Mobilya  Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRC Dekorayon Mimarlık Mobilya  Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Durmaz tarafından kuruldu.

Atlas Kapı ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Kapı ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Özözen Duyar tarafından kuruldu.

Türkeli Otelcilik İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkeli Otelcilik İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Aksoy tarafından kuruldu...

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz Haberi

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz


Önceden sadece orta yaş ve üzeri insanların tercih ettiği düşünülen klasik ev mobilyaları, son dönemde Osmanlı hayat tarzı ile ilgili dizilerinin etkisi ile artık gençler tarafından da çok fazla tercih ediliyor. Gençler modern mobilyanın rahatlığı ile klasik mobilyanın ihtişamını bir arada sunan mobilya modelleri ile evlerini dekore ediyor.

Gençlere hitap eden klasik mobilya markası Asortie Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, son yıllarda Osmanlı hayat tarzlarını konu alan televizyon dizilerinin artması ile birlikte klasik mobilyaya ilginin arttığını ve bunun zannedildiği gibi sadece orta yaş üzeri kesim olmadığını, gençlerin de artık evlerinde klasik mobilya istediklerini söyledi.

Gençler Kendi Mobilya Kendi Tarzlarını Yarattı

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerin klasik mobilyanın görkemli ve gösterişli yapısı ile modern mobilyanın konforunu bir arada sunan yeni tasarımları tercih...