28 / 03 / 2024

Galatasaray Riva projesini Baraka Mimarlık tasarlıyor!

Galatasaray Riva projesini Baraka Mimarlık tasarlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat tarafından çalışmalarına başlanan Riva projesinin mimarı Baraka Mimarlık oldu..



Emlak Konut GYO tarafından Galatasaray’ın Riva arazisi için yapılan ihaleyi alan Yılmaz İnşaat, bölgede projelendirme çalışmalarını hızlandırdı. 

Riva projesinde mimarlık ofisi belli oldu. Proje için yerli ve yabancı mimarlık ofislerinin ön sunumları sonrasında ödüllü mimarlık ofisi Baraka Mimarlık seçildi.

45 yıllık tecrübeye sahip Yılmaz İnşaat, ihalesini kazandığı Galatasaray Spor Kulübü’nün eski Riva arsası üzerinde Türkiye’de örnek teşkil edecek bir projeye imza atacak.

Bölgeye ve sektöre yepyeni bir vizyon kazandıracak projede konsept çalışmalarında sona gelindi. Arazi, 869 bin 362 metrekarelik konut alanına ve 206 bin 497 metrekarelik özel ormana sahip. Arazi üzerinde müstakil bahçeli villa konseptinde, özgün bir proje geliştiriliyor.

Galatasaray Riva projesini Baraka Mimarlık tasarlıyor!

RİVA’YA ÖZGÜN BİR KİMLİK KAZANDIRACAK

Baraka Mimarlık, tarihi ve yeşil dokusuyla İstanbul’un oksijen deposu konumundaki Riva’da hayata geçirilecek projede örnek teşkil edecek donatılara sahip bir proje tasarlıyor. Bölgenin yeşil dokusuna uyum sağlayacak bir çizgide tasarlanan proje, konseptiyle Riva bölgesine de özgün bir kimlik kazandıracak.

Türkiye’nin uluslararası alandaki sembol projelerinden biri olarak konumlanacak projede çalışmalar hızla ilerlerken projenin yakın zamanda görücüye çıkması planlanıyor.


 


Geri Dön