26 / 04 / 2024

Galaxy S22 ve iPhone 14’e kötü haber zorlu bir rakip geliyor Yeni nesil Pixel 7 serisinin fiyatı ortaya çıkt

Galaxy S22 ve iPhone 14’e kötü haber zorlu bir rakip geliyor Yeni nesil Pixel 7 serisinin fiyatı ortaya çıkt

Geçtiğimiz dönemde gerçekleştirilen I/O Geliştirici Etkinliği’nde duyurusu yapılan Pixel 7serisi, önümüzdeki ay satışa çıkacağı açıklanmıştı. Ancak son haftalarda sızıntıları artan cihazların şimdi de fiyatı kulağımıza gelen haberlerden.



Şayet bu iddialar doğruysa Google, Pixel 7 serisinin fiyatında önceki nesile göre bir artışa gidilmemiş olacak.Söz konusu olan fiyat listesinin ABD’ye özel olduğu için Google, Pixel 7 serisi için bazı ülkelerde fiyat artışına gidebileceği söylentiler arasında.

Teknoloji ve bilişim devi olan Google Pixel 7 serisi, firmanın ikinci nesil Tensor işlemcisinden gücünü alacağı notlarımız arasında.Bununla birlikte Tensor G2, performans konusunda çok büyük bir artış yaşamayacak olsa da enerji verimliliğindeki gelişmeler ve cazip fiyat, yeni Pixel serisinin başarılı olmasını destekleyecek gibi duruyor.

Unutmadan belirtelim standart Pixel 7; Tensor G2 işlemcisi, 90Hz ekranı, olağanüstü kamera sistemi ve 599 dolar fiyat etiketi ile 799 dolar etiketine sahip Galaxy S22 ve iPhone 14’e önemli bir rakip olması bu iki firmayı oldukça rahatsız edecek gibi duruyor.

Editör Notu: Bu haber 25 Eylül 2022 tarihinde saat 04:15'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 50 kuruş, euro 18 lira 19 kuruş, altının gramı ise 1.002 lira değerindedir.


Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli promosyonu açıklaması! Rakamlar peş peşe geldi!

KİPTAŞ'ın 2 dev kampanyası başladı! Yüzde 20 indirimli!

İş Bankası'ndan dev kampanya! 31 Ekim'e kadar başvuran herkes faydalanacak! Hemen bakın!

 


Geri Dön