25 / 04 / 2024

Galaxy Watch5 serisi ön siparişe özel fiyatlarla satışta! 16 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Galaxy Watch5 serisi ön siparişe özel fiyatlarla satışta! 16 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Yeni Galaxy Watch5, serisinin ön satışa özel fiyatları belli oldu! Peki, Samsung Galaxy Watch5 serisi fiyatları ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Yeni Galaxy Watch5, yeni bir dijital sağlık izleme çağını başlatan Samsung'un tescilli BioActive sensörüyle donatılmıştır. İlk olarak Galaxy Watch serisinde kullanılan BioActive sensör, üç bağımsız ve güçlü sağlık sensörünü birleştiren tek bir çipe sahiptir: optik kalp atış hızı analizi, elektrokardiyogram sinyali ve empedans biyoelektrik. Bu sayede nabız (nabız), kan oksijen seviyeleri ve hatta stres seviyeleri gibi detaylı bulgular görüntülenebilir. Ek olarak, kullanıcılar yeni Galaxy akıllı saati doğrudan kan basıncı ve EKG ölçümleri için bir cihaz olarak kullanabilirler. Samsung bu özellikleri Türkiye dahil 63 ülkede sunuyor. 

Galaxy Watch5 serisi, Galaxy Watch'a kıyasla daha geniş bir yüzey alanına ve temas alanına sahiptir ve bu da daha doğru sağlık göstergeleri sağlar. Ek olarak, güçlü 3'ü 1 arada BioActive sensör, sağlığınızın daha ayrıntılı bir resmini vermek için yeni bir sıcaklık sensörü de dahil olmak üzere Galaxy Watch5 serisindeki diğer sensörlerle birlikte çalışır. Sıcaklık sensörü, ortam sıcaklığı değiştiğinde bile daha doğru okumalar elde etmek için kızılötesi teknolojisini kullanır. Ayrıca adet döngüsü takibi özelliği de gelecekte Türkiye'de kullanıma sunulacak. Tüm bunlar, geliştiricilere sağlık ve zindelik seçeneklerini genişletmeleri ve kullanıcılara yepyeni bir deneyim sunmaları için yeni fırsatlar sunuyor. 
Galaxy Watch5 serisi ön siparişe özel fiyatlarla satışta! 16 Ağustos 2022 fiyat listesi.. 
Galaxy Watch5 Pro Dış mekan meraklıları için tasarlanan Galaxy Watch5 Pro, Galaxy Watch kategorisinin en yeni üyesi. Yürüyüşten bisiklete binmeye kadar, Watch5 Pro zorlu görevlerin üstesinden gelmek için kaliteli malzemeler kullanır. Her türlü aşınma ve yıpranmaya dayanıklı gelişmiş  safir kristal ve  çıkıntılı  çerçeve tasarımıyla ekranı koruyan dayanıklı  titanyum kasaya sahiptir. Galaxy Watch5 Pro ayrıca şık bir görünüm, mükemmel uyum ve dayanıklılık sunan yeni bir D-halkalı spor kayışla birlikte gelir. 
 
Galaxy Watch5 Pro sağlam, dayanıklı ve Galaxy Watch'tan daha büyük bir pile sahip. Kullanıcılar ayrıca yürüyüş sırasında yaptıkları gezileri kaydetmek ve Samsung Health uygulaması aracılığıyla diğer yürüyüş meraklıları ile paylaşmak için “Eğitim Rotası” özelliğini kullanabilirler. Yeni rotalar keşfetmek ve alışkanlıklarınızı değiştirmek için yürüyüş ve bisiklet rotalarını da indirebilirsiniz. Kullanıcı aktiviteyi tamamlayıp eve gitmeye hazır olduğunda, geldiği yere geri götüren bir "geri takip" özelliği ile eve kolayca dönebilir.

Peki, Samsung Galaxy Watch5 serisi fiyatları ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön