26 / 04 / 2024

Galaxy Z Flip3'te bomba indirim! Carrefour'dan web'e özel avantaj... 3 Ocak 2023 fiyat listesi

Galaxy Z Flip3'te bomba indirim! Carrefour'dan web'e özel avantaj... 3 Ocak 2023 fiyat listesi

Samsung'un katlanır telefonu Galaxy Z Flip3'ün fiyatı merak ediliyor. CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 13 avantaj sağlanıyor. Detaylar haberimizde. Peki Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128 GB fiyatı ne kadar? İşte detaylar...



Samsung Galaxy, Samsung Electronics tarafından üretilen bir dizi akıllı telefon ve tablettir. Galaxy cihaz serisi, 
üst düzey akıllı telefonlar, bütçe dostu akıllı telefonlar, tabletler ve akıllı saatler dahil olmak üzere çok çeşitli cihazlar içerir. Birçok Samsung Galaxy cihazında ortak olan bazı özellikler arasında uzun pil ömrü, yüksek çözünürlüklü ekranlar, hızlı işlemciler ve yüksek kaliteli kameralar bulunur.  Birçok Samsung Galaxy cihazı, kullanıcıların bir microSD kart kullanarak cihazlarına daha fazla depolama alanı eklemelerine olanak tanıyan genişletilebilir depolama  desteğiyle birlikte gelir.

Galaxy Z Flip3 te bomba indirim! Carrefour dan web e özel avantaj... 3 Ocak 2023 fiyat listesi

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili)
 

Samsung Z Flip3, Samsung’un en iddialı ve ivonatif tasarımlarından biri olan katlanabilir akıllı telefon serisinin son modelidir. Z Flip3, geçmişte oldukça popüler olan kapaklı cep telefonlarını günümüzün en rağbet gören teknolojik ürünlerinden biri olan akıllı telefonlar ile bir araya getirmektedir. Eşsiz tasarımı ve performansı
 ile dikkat çeken ürün, “ilk olmak iyi hissettir” sloganı ile kullanıcıları ile buluşuyor. Ürün, bir akıllı telefondan beklentilerini vip derecede tutan ve yeni  dizayn edilen modelleri denemekten keyif alan kullanıcılar için üretilmiştir. Samsung Z Flip ile her an her yerde online platformlara erişebilir, ileri seviye kalitede medya dosyaları üretebilir ve paylaşabilirsiniz. Hatasız ses kalitesi ile müziğin zevkini çıkarabilir, yüksek çözünürlük ve kuvvetli işlemci desteği ile oyunlarınızı takılma, donma yapmadan oynayabilir,  bütün dijital işlerinizi bu ürün ile basitçe halledebilirsiniz.Peki Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128 GB fiyatı ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön