19 / 04 / 2024

Gamador Meydan nerede? Gamador Meydan fiyat listesi!

Gamador Meydan nerede? Gamador Meydan fiyat listesi!

Gamador Meydan nerede sorusunun yanıtı ve Gamador Meydan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte vade farksız 36 ay taksit imkanı sunulan Gamador Meydan detayları...



Gamador Meydan projesi nerede? Gamador Meydan fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Gamador Meydan fiyat listesi...

Hafriyat çalışmalarının başladığı ve temelin atıldığı Gamador Meydan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

Ankara Gamador Meydan fiyatları 4 milyon liradan başlangıç gösteriyor. Söz konusu projede peşinatsız 24 ay, yüzde 10 peşinatla 30 ay, yüzde 25 peşinatla 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Gamador İnşaat Gamador Meydan projesinin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi hedefleniyor. 

Gamador Meydan nerede? Gamador Meydan fiyat listesi!

Sosyal alanları ile de dikkat çeken Gamador Meydan projesinde; Yürüyüş parkuru, kapalı ve açık otopark, spor alanları, kapalı ve açık oyun alanı,  bisiklet parkuru, uçurtma tepesi, macera adası, pilates stüdyosu gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Peki Gamador Meydan nerede? İşte Gamador Meydan lokasyon bilgisi...

Gamador Meydan; Esenboğa Havalimanı'na 15 dakika,  Ankara  Forum AVM'ye 1 dakika, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesie 5 dakika, Antares AVM'ye 1 dakika, Sınav Koleji'ne 1 dakika, Podium AVM'ye 6 dakika, Vega AVM'ye 6 dakika, Ankara Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne 4 dkaika, Otonomi'ye 10 dakika, Eklik Şehir Hastanelerine 5 dakika,  Lokman Hekim Hastanesi'ne 3 dakika Çözüm Koleji'ne 1 dakika, Hayat Koleji'ne 3 dakika, İvedik OSB'ye 6 dakika, Ostim OSB'ye 6 dakika,  uzaklıkta yer alıyor. 


Web: www.gamador.com.tr

TOKİ'den Ankara 565 ucuz ve yeni konut geliyor! Başkentlilere son dakika müjdesi!

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya konut imarlı arsa hissesi satıyor! 

TOKİ'den Ankara'nın 4 ilçesine 2.719 yeni konut geliyor!

Ankara'da 1 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 7 arsa!


Geri Dön