26 / 04 / 2024

Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Akbank peş peşe açıkladı! Bu rakamları gören inanamadı! Resmen şok!

Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Akbank peş peşe açıkladı! Bu rakamları gören inanamadı! Resmen şok!

Sıfır ya da ikinci el araç sahibi olmak isteyen pek çok vatandaş bankaların güncel taşıt kredisi faizlerini merak ediyor. Peki taşıt kredisi faiz oranlarında son durum ne? En düşük taşıt kredisi faiz oranı hangi bankada?



Son zamanlarda araba fiyatlarında gerçekleşen yükselişler gündemden düşmüyor. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar, birikimlerinin üstüne eklemek amacıyla taşıt kredisi kullanmaya yöneliyor. Sıfır ya da ikinci el araç sahibi olmak isteyen pek çok vatandaş bankaların güncel taşıt kredisi faizlerini merak ediyor. 

Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Akbank peş peşe açıkladı! Bu rakamları gören inanamadı! Resmen şok!

Kamu bankalarının yanısıra özel bankalar tarafından taşıt kredisi veriliyor. Araba alacaklar, en düşük faiz oranı ile taşıt kredisi veren bankaları ve aylık taksit tutarlarını araştırıyor. Taşıt kredisi faiz oranları ve aylık taksit tutarları bankadan bankaya değişiklik gösteriyor. 

Kamu bankaları ve özel bankalar taşıt kredisi faizlerini bir bir açıkladı. En düşük faiz oranını veren bankalar belli oldu.

Peki taşıt kredisi faiz oranlarında son durum ne? En düşük taşıt kredisi faiz oranı hangi bankada? İşte Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Ziraat  taşıt kredisi faizleri 28 Ekim 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön