27 / 04 / 2024

Garanti'den 31 Ekim'e kadar Bonus yağmuru!

Garanti'den 31 Ekim'e kadar Bonus yağmuru!

Garanti, havalara uçuracak bir haberi duyurdu! Garanti'den yapılan açıklamaya göre; 31 Ekim'e kadar Bonus yağmuru yağacak.



Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Garanti, havalara uçuracak bir haberi duyurdu! Garanti, Bonus üzerinden bir kampanya duyurusu gerçekleştridi. Garanti'den yapılan açıklamaya göre; 31 Ekime'e kadar Bonus yağmuru yağacak. Peki, bu kampanyanın detayları neler? İşte bütün ayrıntılar...

Garanti Bonus'tan müjde! Başvurana anında 750 TL indirim fırsatı!Garanti Bonus üzerinden yapılan açıklama ile kampanyanın adı "E-TİCARET ALIŞVERİŞLERİNİZE 160 TL,
GARANTİPAY İLE 200 TL BONUS!" olaraka belirlendi. Garanti bahsi geçen kampanyaya katılmak isteyenlere şu bilgileri iletti:

"KATILMAK İÇİN
Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ı tıklayın ya da ONLINE yazıp 3340'a SMS gönderin.

Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri kampanyaya 7,99 TL'ye katılabilir.İlk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ı tıklayın ya da EVET ONLINE yazıp bir boşluk bırakarak kart son 6 hane ile 3340'a SMS gönderin."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön