25 / 04 / 2024

Garantimortgage.com'a iki global ödül!

Garantimortgage.com'a iki global ödül!

Garantimortgage.com, The Interactive Media Avvards'dan 'Best in Class', The Stevie Avvards'dan ise 'Bronz Stevie' ödülleriyle döndü.



Garanti Mortgage'ın yenilenen internet sitesi, bankacılık alanında iki uluslararası ödüle birden layık görüldü. Garantimortgage.com, The Interactive Media Avvards'dan 'Best in Class', The Stevie Avvards'dan ise 'Bronz Stevie' ödülleriyle döndü. Bu yıl 13'üncü kez düzenlenen Stevie kapsamında 'Website Avvard Bankacılık' kategorisinde ödül alan Garanti Mortgage, daha önce de 2010,2011 ve 2013'de 'Finansal Servisler' kategorisinde ödüle layık görülmüştü. 


Garantimortgage.com aynı zamanda 2006 yılından bu yana düzenlenen Interactive Media Avvards'da ise jürinin beğenisini kazanarak 'Bankacılık' kategorisinde 'Best in Class' ödülüne layık görüldü. Interactive Media Awards, 2006 yılından beri vvebsite tasarımı ve geliştirilmesinde mükemmellik standartlarını belirleyerek üstün başarıları ödüllendiriyor. 2002'den bu yana dünya çapında başarılı profesyonellerin jüri üyesi olarak yer aldığı uluslararası ödül programı The Stevie Avvards ise 30'u aşkın ülkeden binlerce projeyi değerlendiriyor.


Ekonomist 


Geri Dön