26 / 04 / 2024

Gayrimenkul dünyası TÜGEM’de buluşuyor!

Gayrimenkul dünyası TÜGEM’de buluşuyor!

Gayrimenkul profesyonelleri, Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) çatısı altında bir araya geliyor.



Gayrimenkul profesyonelleri, Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) çatısı altında sektöre yön verecek. 16 Aralık 2021 tarihinde saat 13:00’de Şişli Grand Cevahir Otel Kongre Merkezi'nde yer alan Oditoryum Salonu’nda sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleştirilecek olan buluşmada birbirinden önemli isimler yer alacak.

Gerçekleştirilecek olan toplantıda Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) Yönetim Kurulu Başkanvekili İbrahim Cihan Kurtulan, Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Aza Hasan Rahvalı, 2020 Yılı Türkiye’nin En Başarılı CEO’su ödülünün sahibi Alarko Holding İcra Kurulu Başkanı Ayhan Yavrucu,  Ankara  Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş başta olmak alanında uzman birçok isim konuşmacı olarak bulunuyor.

Gayrimenkul dünyası TÜGEM’de buluşuyor!


‘Tüm boyutlarıyla masaya yatıracağız’


Yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalarla sektöre yön verdiklerini kaydeden Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan konuyla ilgili olarak, “Gayrimenkul sektörünün büyümesi ve gelişmesine öncülük eden derneğimiz şimdi de Ticari Gayrimenkul profesyonellerini TÜGEM çatısı altında bir araya getiriyor. Ticari gayrimenkul danışmanları bu yeni oluşum ile birbirleri ile daha etkili iletişim kurabilecek, etkin iş birliktelikleri ile hizmet ortaklıkları yapabilecekler. Deneyim ve tecrübe aktarımlarının sağlanacağı TÜGEM Ticari ile gelişim ve eğitim odaklı profesyoneller bir araya gelmiş olacaklar” şeklinde konuştu.


Geri Dön