19 / 04 / 2024

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği 2021 yılı basın toplantısı

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği 2021 yılı basın toplantısı

TÜGEM ticari network lansmanı yapıldı. TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, "Ticari gayrimenkulün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayarak, alanında uzmanlaşmış profesyonellerle, ticari gayrimenkulün geleceğine yön vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Gayrimenkul dünyası TÜGEM’de buluşuyor!

Gayrimenkul profesyonelleri, Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) çatısı altında bir araya geliyor.

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

BİST 100'de tüm zamanların en iyi getiri sağlayan hisseleri belli oldu!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bu hafta tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi. Buna göre, şubat ayına iyi bir giriş yapan BIST 100 endeksi, son 10 yılın şubat aylarında ise karışık bir performans kaydetti.

Konut almak isteyenlere müjde! Fiyatlar düşüyor, alım fırsatı başlıyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Mustafa Koçak, konut fiyatlarının nominal olarak artsa da son bir kaç aydır aylık bazda reel olarak düştüğünü, söyleyerek konut almak isteyenlere müjdeyi verdi.

EYT’lilere vergi muafiyetinde tüm şartlar belli oldu! İşte tüm ayrıntılarıyla merak edilenler!

2023’te emekli olan EYT'liler yeni yıl itibarıyla emlak vergisinden muaf olacak. Vergi muafiyeti için brüt 200 metrekareyi geçmeyen evde kendisinin ikamet etme zorunluluğu bulunmuyor. Muafiyet için belediyeye yazılı olarak başvurulması gerekiyor. İşte tüm merak edilenler...

Türkiye'de ev sahipliği oranı düşüyor!

Türkiye'de inşa edilen konut sayısında yaşanan artışlara rağmen kendi evlerinde oturanların oranları düşüyor. İşte Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Konut fiyatlarındaki yangını söndürecek 18 yöntem tüm detaylarıyla!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin gayrimenkul sektöründe yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak alınacak tedbirlerle ilgili açıklamalarını değerlendirdi.

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Emlak Konut GYO Esenler projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Esenler projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gayrimenkul satışında yeni dönem başladı! Randevu e-devletten, satış noterden!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan, “Başvurular, e-Devlet sistemindeki Türkiye Noterler Birliğinin “e- randevu/başvuru” uygulamasından alınacak. 500-4000 TL arasında hizmet bedeli verilecek” dedi.

TÜGEM Başkanı uyardı: Dolardaki yükseliş konut fiyatlarını artırabilir!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, dolardaki artışa dikkat çekerek, “Burada yaşanacak nakit çıkışı gayrimenkul piyasalarına dönebilir görüşündeyiz. Bu da fiyatları yükseltecektir” dedi.

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Kendi işini kurmak isteyen kişilere müjdeli bir haber geldi! KOBİ’lere özel 750 bin TL üzerinde girişimci desteği sağlanarak pek çok kişinin kendi işini kurmasına yardımcı oluyor. Artık kendi işinin patronu olmak bu destek ile mümkün olacak gibi görünüyor…

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut'un imzasını taşıyacak olan “Yenişehir Evleri Arnavutköy” Projesi'nin tüm detayları belli oldu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm sorular ve yanıtı...

Konut fiyatları önümüzdeki haftadan sonra nasıl seyredecek? İşte o açıklama!

TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, önümüzdeki haftada emlak piyasasının geleceği durum hakkında uyarılarda bulundu. Koçak, geleceğe dair fiyat seyrine ilişkin de önemli bilgiler paylaştı.

Konut fiyatları için ‘ikinci tur sonrası’ uyarısı geldi!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, eğer 2. tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra güven ortamı yaratılmazsa, emlak piyasasının daha da çıkmaza gireceği konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği 2021 yılı basın toplantısı Haberi

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği 2021 yılı basın toplantısı

Türkiye genelinde faaliyette bulunan Ticari Gayrimenkul Profesyonelleri TÜGEM çatısı altında toplandı. Üç yüzü geçen TÜGEM üyesi ticari gayrimenkul profesyonelini buluşturan lansman 16 Aralık Perşembe günü Şişli Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ana sponsorluğunu Endeksa’nın, destek sponsorluğunu ise Hepsiemlak ve Selfprof’un üstlendiği büyük buluşmada pek çok ünlü isim de konuşmacı olarak bulundu. 

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve 2020 Türkiye’nin En Başarılı CEO su ödülü sahibi Sn. Ayhan Yavrucu, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) Yönetim Kurulu Başkanvekili Sn. İbrahim Cihan Kurtulan, Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanı Sn. Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Sn. Hasan Rahvalı bu büyük buluşmada konuşmacı şeklinde bulundu. 

Açılış konuşmasında TÜGEM Ticari hakkında...