20 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü 2022'yi nasıl geçirecek?

Gayrimenkul sektörü 2022'yi nasıl geçirecek?

Alkaş Yönetim Kurulu Kurulu Başkanı Avi Alkaş 'Han'lardan hanelere geçiş süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Alkaş, "65 yaşını aşmış insanlara şehirlerin çeperlerinde özel köyler kuracağız. İzmir yakınında, Kocaeli sınırında ve Silivri'de çalışmalar başlıyor" diye konuştu. 



Koronavirüs salgını ardından gayrimenkul sektörünün nasıl bir dönüşüceği ve hangi fonksiyonların nasıl şekil değişikliği yaşayacağı sektörün en önemli gündemini oluşturuyor. 'Konut inşaatında ezberler nasıl bozuluyor, AVM'ler yolunu hangi fonksiyonlarla sürdürecek, yeni dönemde insanların eskisi kadar ofise gereksinimi olacak m?' Tüm bu sorulara cevap aranırken, dünya gayrimenkul pazarının en büyük buluşması MIPIM, sektörün gidişatına ışık olacak en önemli platform şeklinde nitelendiriliyor. 

Gayrimenkul sektörü 2022 yi nasıl geçirecek?

2020 yılında salgın molası veren, 2021 yılında ise dijital ortamda gerçekleştirilen MIPIM, bu sene 15-18 Mart tarihlerindeher zamanki yeri Fransa'nın Cannes kentinde yine dünya devlerinin fiziksel katılımıyla yapılacak. MIPIM'in Türkiye temsilcisi Alkaş'ın Patronu Avi Alkaş gayrimenkulün şampiyonlar ligi şeklinde nitelendirdiği MIPIM'de şehir yaşamı üzerine önemli konuların masaya yatırılacağını belirtti. Şehir yaşamıyla ilgili kendi projelerine ilişkin de konuşan Alkaş, büyük kentlerin çevresine sağlıklı yaşam köyleri kurcaklarının altını çizdi.

 


Geri Dön