24 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü Ağustos 2016’da rekor kırdı!

Gayrimenkul sektörü Ağustos 2016’da rekor kırdı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir konut satışlarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Konut alıcıları ülkemizde sadece konut değil, aynı zamanda istikrarı da satın aldı. Böylece konut satışlarında yüzde 30 artışla rekor kırmış olduk” dedi.



Demir İnşaat, sektöründeki 32 yıllık tecrübesini geliştirdiği birbirinden nitelikli projelerle tüketicilere aktarıyor. Geçtiğimiz yıl teslimleri yapılan Demir Romance, bu ay teslimleri başlayan Demir La Vida ve yapımı devam eden Ayışığı Butik projelerinde son 3 yılın en yüksek satış performansını sergiledi.


İnşaat Sektöründe ilklere imza atan bir marka olarak şimdiye kadar geliştirdikleri tüm projelerinin elde ettiği pirim ve sunduğu konfor ile yatırımcılarından tam not aldığına dikkat çeken Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:


“Geçtiğimiz Temmuz ayına kadar sektörümüz zor bir virajdan geçiyordu. Yüksek kredi oranları nedeniyle yatırımcıların faiz oranlarının düşmesini bekledikleri bir dönemi yaşıyorduk. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında ise Türkiye’nin zor bir sınavdan geçtiği dönemde, tüm sektör olarak verdiğimiz birlik ve dayanışma mücadelesinin bir örneği olarak sunduğumuz kampanyalar ile sektörde bir hareketlilik yaratmayı başardık. Demir İnşaat olarak bizim de içerisinde yer aldığımız, GYODER’in öncülüğünde gerçekleştirilen Gayrimenkulde Güç Birliği Kampanyası, bu hareketliliğin mimarlarından biri oldu. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da çağrısını dikkate alarak düğmeye basan bankaların yaptığı faiz indirimi de sektördeki bu çıkmazı fırsata çevirdi. Böylece Türkiye, darbe girişimini birlik ve dayanışma mücadelesi vererek geride bıraktı.


“Güçlü Ekonomi Güçlü Türkiye” için düğmeye bastık

“Bütün bunların yanı sıra, Demir İnşaat olarak sunduğumuz cazip kampanyalarla satışlarımızı destekledik. Gayrimenkulde Güç Birliği Kampanyası’nın ardından, “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” mottosuyla başlattığımız kampanyamız ile satışlarda zirveyi zorladık. Yatırımcılarımıza özel olarak sunduğumuz ödeme seçenekleriyle onların ailemize katılmalarını teşvik ettik. Konut alıcıları ülkemizde sadece konut değil, aynı zamanda istikrarı da satın aldı. Böylece son 3 yılın konut satış rekorunu kırmış olduk. Tabloya baktığımızda, geçtiğimiz Ağustos ayında son 3 yılın en yüksek satış performansını sergiledik. 2014 yılının Ağustos ayına kıyasla 2016 Ağustos ayında yüzde 30’luk bir artış gözlemledik. Bu artış da bize GYODER’in “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” kampanyasının sonucunu net bir şekilde ortaya koymuş oldu. Kampanyanın orta vade de satışlara olumlu yönde etki yapmasını bekliyoruz.” dedi.


Hamit Demir: “Hedefte zirve var”

Geride bıraktıkları 32 yıllık tecrübenin bir yansıması olarak Demir İnşaat markası altında hayata geçirilen tüm projelerin yatırımcıya hızla prim kazandırdığının altını çizen Hamit Demir, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yaptığımız her projemizde inşaat kalitesinden sosyal donatılarına kadar her türlü detayı büyük titizlikle planlayıp hayata geçiriyoruz. Bu da daire alan vatandaşlarımıza yüksek prim olarak geri dönüyor. Şu anda satışı devam eden Demir Romance, Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerimiz de lansman döneminden bugüne kadar sağladığı satış performansının yanı sıra sunduğu ultra lüks yaşam ve kazanç fırsatı ile yatırımcısının yüzünü güldürdü. Konumlarından sosyal donatılarına kadar sağladıkları üstün özellikleri ile sektörde fark yaratan projelerimize özel sunduğumuz cazip kampanyalar ile önümüzdeki dönemde de satış performansında zirveyi aşmayı hedefliyoruz.


120 ay vade, yüzde 0.55 faiz fırsatı ve diğer uygun ödeme koşulları

İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, İstanbul’un yükselen bölgelerinden biri olan Büyükçekmece’nin yıldızını parlatan Demir La Vida, Beylikdüzü Bölgesi’nde kazancın ve güvenin sembolü olan Ayışığı konseptinin üçüncü halkası Ayışığı Butik ile Beylikdüzü’nde ultra lüks bir yaşamın kapılarını aralayan ve akıllı ev sistemleri ile öne çıkan Demir Romance projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, Demir Lavida ile Demir Romance projelerinden daire satın alanlar ödemenin yüzde 25’ini peşin verip, Ayışığı Butik projesinden daire alanlar ise yüzde 10 peşinatla kalan kısmını yüzde 0.31 faiz fırsatı ile 72 ayda, 0.46 faiz fırsatı ile 96 ayda ve 0.55 faiz fırsatı ile 120 ayda ödeyebilecekler.


İstanbul’un Yükselen Bölgesi

İstanbul’un son yıllarda Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. havalimanı gibi projelere yakınlığı ile yükselen yatırım bölgesi haline gelen Büyükçekmece’de yer alan Demir La Vida projesi de bulunduğu bölgeyi akıllı ev teknolojileri ile tanıştırıyor. Ortadoğu’nun en çok tanınan ve bilinen konut projesi olarak dikkat çeken Demir La Vida, 5 blokta 379 konut ve 29 ticari ünite olarak inşa ediliyor. İspanyolca “hayat” anlamına gelen “La Vida”dan adını alan proje, yüzme havuzları, yürüyüş yolları, geniş sosyal alanları gibi yaşamı kolaylaştıracak detaylara sahip. Büyükçekmece Gölü ile Marmara Denizi’ne karşı konumlanmış, temiz havası ve açık manzarası ile ilgi gören, çok özel bir lokasyonda konumlanan Demir La Vida, her yaşam tarzına göre farklı büyüklükteki daire seçenekleri barındırıyor. Demir La Vida, kaliteli malzemeler ve ince işçilikle inşa edilen güvenli bir proje arayanlar için tasarlandı.


Akıllı Evler ve Eşsiz Manzara

Marmara Denizi ve Büyükçekmece göl manzarası hemen her kattan seyredilen Demir La Vida’da daire fiyatları 423 bin TL’den başlıyor. 550 adetlik kapalı olmak üzere toplam 730 araçlık otopark alanına sahip Demir La Vida’da 1+1 daire tipinden 5,5+1’e kadar farklı ihtiyaçlara yanıt veren 15 farklı konut seçeneği olan 379 adet daire yer alıyor.


“Akıllı Ev Sistemi” ile tek tuşla evin tüm elektrik sistemi ve bağlı bulunan aygıtların durumu, perdeler, ocak ve fırınların zaman ayarı, ısıtma ve soğutması kontrol edilebiliyor.


Kazancın ve güvenin sembolü

Demir İnşaat tarafından geliştirilen ve kısa sürede Beylikdüzü Bölgesi'nde kazancın ve güvenin sembolü olan Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik hızla yükseliyor. 14 bin 84 metrekare’lik alanda yükselen 110 rezidans konut ve 9 bağımsız ticari alandan oluşan Ayışığı Butik’te 2+1 ve 3+1 dairelerde 237 bin TL’den başlayan fiyatlarda, çok uygun ödeme koşulları sunuluyor. 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan projenin ayrıcalıkları arasında loft katında yer alan yaşam alanından uzaklaşmadan keyifli vakit geçirme olanağı sunan sosyal tesisi ile zengin bir seçenek sunan çocuk oyun alanları yer alıyor.


Kolay Ulaşım, Tasarruflu Bir Yaşam…

Beylikdüzü’nde akıllı ev teknolojisine sahip tek proje olan Demir Romance’te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunulurken, aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu da sağlıyor. 5 yıldızlı otel konseptine sahip proje, E-5’e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna araçla 5 dakikalık mesafede yer alıyor. Yaşamın başladığı ve sınırlı sayıda lüks dairelerin kaldığı Demir Romance’de yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolları ile sakinlerine şehrin merkezinde huzurlu bir yaşamın kapılarını açıyor. Site içerisinde bütün ihtiyaçları karşılayabilecekleri işyerleri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, koşu ve bisiklet parkurları, kreş, servis bekleme alanı, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna bulunuyor.


Haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı 


Konut alıcıları istikrarı satın aldı' Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Konut alıcıları ülkemizde sadece konut değil, aynı zamanda istikrarı da satın aldı. Böylece konut satışlarında yüzde 30 artışla rekor kırmış olduk" dedi. 


Demir İnşaat, sektöründeki 32 yıllık tecrübesini geliştirdiği birbirinden nitelikli projelerle tüketicilere aktarıyor. Geçtiğimiz yıl teslimleri yapılan Demir Romance, bu ay teslimleri başlayan Demir La Vida ve yapımı devam eden Ayışığı Butik projelerinde son 3 yılın en yüksek satış performansını sergiledi. 


İnşaat Sektöründe ilklere imza atan bir marka olarak şimdiye kadar geliştirdikleri tüm projelerinin elde ettiği pirim ve sunduğu konfor ile yatırımcılarından tam not aldığına dikkat çeken Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:


 "Geçtiğimiz Temmuz ayına kadar sektörümüz zor bir virajdan geçiyordu. Yüksek kredi oranları nedeniyle yatırımcıların faiz oranlarının düşmesini bekledikleri bir dönemi yaşıyorduk. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında ise Türkiye'nin zor bir sınavdan geçtiği dönemde, tüm sektör olarak verdiğimiz birlik ve dayanışma mücadelesinin bir örneği olarak sunduğumuz kampanyalar ile sektörde bir hareketlilik yaratmayı başardık. Demir İnşaat olarak bizim de içerisinde yer aldığımız, GYODER'in öncülüğünde gerçekleştirilen Gayrimenkulde Güç Birliği Kampanyası, bu hareketliliğin mimarlarından biri oldu. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da çağrısını dikkate alarak düğmeye basan bankaların yaptığı faiz indirimi de sektördeki bu çıkmazı fırsata çevirdi. Böylece Türkiye, darbe girişimini birlik ve dayanışma mücadelesi vererek geride bıraktı. 


'Güçlü Ekonomi Güçlü Türkiye' için düğmeye bastık "


Bütün bunların yanı sıra, Demir İnşaat olarak sunduğumuz cazip kampanyalarla satışlarımızı destekledik. Gayrimenkulde Güç Birliği Kampanyası'nın ardından, "Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye" mottosuyla başlattığımız kampanyamız ile satışlarda zirveyi zorladık. Yatırımcılarımıza özel olarak sunduğumuz ödeme seçenekleriyle onların ailemize katılmalarını teşvik ettik. Konut alıcıları ülkemizde sadece konut değil, aynı zamanda istikrarı da satın aldı. Böylece son 3 yılın konut satış rekorunu kırmış olduk. Tabloya baktığımızda, geçtiğimiz Ağustos ayında son 3 yılın en yüksek satış performansını sergiledik. 2014 yılının Ağustos ayına kıyasla 2016 Ağustos ayında yüzde 30'luk bir artış gözlemledik. Bu artış da bize GYODER'in "Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye" kampanyasının sonucunu net bir şekilde ortaya koymuş oldu. Kampanyanın orta vade de satışlara olumlu yönde etki yapmasını bekliyoruz." dedi. 



Cazip ve uygun ödeme koşulları 


İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, İstanbul'un yükselen bölgelerinden biri olan Büyükçekmece'nin yıldızını parlatan Demir La Vida, Beylikdıizü Bölgesi'nde kazancın ve güvenin sembolü olan Ayışığı konseptinin üçüncü halkası Ayışığı Butik ile Beylikdüzü'nde ultra lüks bir yaşamın kapılarını aralayan ve akıllı ev sistemleri ile öne çıkan Demir Romance projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, Demir Lavida ile Demir Romance projelerinden daire satın alanlar ödemenin yüzde 25'ini peşin verip, Ayışığı Butik projesinden daire alanlar ise yüzde 10 peşinatla kalan kısmını yüzde 0.31 faiz fırsatı ile 72 ayda, 0.46 faiz fırsatı ile 96 ayda ve 0.55 faiz fırsatı ile 120 ayda ödeyebilecekler. 


'Hedefimizde zirve var'


 Geride bıraktıkları 32 yıllık tecrübenin bir yansıması olarak Demir İnşaat markası altında hayata geçirilen tum projelerin yatırımcıya hızla prim kazandırdığının altını cızen Hamit Demir, açıklamasını söyle sürdürdü: "Yaptığımız her projemizde inşaat kalitesinden sosyal donatılarına kadar her turlu detayı buyuk titizlikle planlayıp hayata geçiriyoruz. Bu da daire alan vatandaşlarımıza yüksek prim olarak geri donuyor. Su anda satısı devam eden Demir Romance, Demir La Vida ve Ayısıgı Butik projelerimiz de lansman döneminden bugune kadar sağladığı satıs performansının yanı sıra sunduğu ultra lüks yasam ve kazanç fırsatı ile yatırımcısının yuzunu güldürdü. Konumlarından sosyal donatılarına kadar sağladıkları ustun özellikleri ile sektörde fark yaratan projelerimize özel sunduğumuz cazip kampanyalar ile önümüzdeki donemde de satıs performansında zirveyi asmayı hedefliyoruz. 


Hürses 


Geri Dön