26 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü teknoloji ile dönüşecek!

Gayrimenkul sektörü teknoloji ile dönüşecek!

Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, gayrimenkul sektörünün Türkiye’de her zaman lokomotif sektörlerden biri olduğuna vurgu yaparak, "Sektör, teknoloji ile dönüşeceği için biz de buna katkı sunmak istiyoruz" diye konuştu...



Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, sektöre ilişkin 2020 ve sonrası hedeflerini açıkladı. "Amacımız, gayrimenkul sektörünün teknolojik dönüşümüne katkı sağlamak" diye konuşan Öğüt, “Hizmet verdiğimiz 2017 yılından bu yana, gerek bireysel gerekse kurumsal olarak çok fazla kullanıcıya ulaşmaktan dolayı çok mutluyuz. 2020 yılında da öncelikli hedefimiz, yurt dışına açılarak, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere hizmetlerimizi farklı ülkelere ulaştırmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ HER ZAMAN LOKOMOTİFTİR

Öğüt, iş yapma yöntemlerinden günlük alışkanlıklara kadar teknolojinin artık hayatın her alanında var olduğuna vurgu yaptı. Öğüt, gayrimenkul sektörünün de teknoloji ile dönüşeceğinin altını çizerek bu konuda şunları söyledi; "Gayrimenkul sektörü, Türkiye’de her zaman lokomotif sektörlerden biri olmuştur. Önümüzdeki dönemde de böyle olacağına ve sektörün teknoloji ile dönüşeceğine inanıyoruz. Sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada gayrimenkul sektörünün teknolojik dönüşümü konuşuluyor. Endeksa.com olarak biz de, sektörün teknoloji odaklı gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz"


Geri Dön