19 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektöründe nasıl zengin olunur?

Gayrimenkul sektöründe nasıl zengin olunur?

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker, " Gayrimenkul Sektöründe Nasıl Zengin Olunur?" konulu seminerler vermeye hazırlanıyor



1906 yılından buyana 49 ülkede 3600 franchise ofisi ile gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren Coldwell Banker, Türkiye´de hızla gelişmekte olan "gayrimenkul sektöründe nasıl zengin olunur?" konulu seminer projesini başlattı. Coldwell Banker Türkiye, gayrimenkul sektörüne girmek ve sektörde başarılı olmak isteyen Franchise adaylarını seminerlerine bekliyor.

Coldwell Banker Türkiye seminerlerinde gayrimenkul sektöründe olan ve sektöre yeni giriş yapacak girişimcileri ağırlıyor. Gayrimenkul danışmanlığı pozisyonunda yüksek bir kazanç ve dünya çapında başarılı bir kariyer edinen diğer gayrimenkul profesyonellerinin aralarına katılmaları için ipuçları veriyor.

"Gayrimenkul Sektöründe Nasıl Zengin Olunur?" Seminerleri´nin ilki 21 Temmuz Perşembe günü saat:18.30 Coldwell Banker Genel Müdürlüğü´nde veriliyor. Seminerlere katılacak olan girişimci adaylarına Coldwell Banker sistemi ve destekleri hakkında bilgiler de veriliyor.

Ayrıntılı bilgi için:
Web: www.coldwellbanker.com.tr
Tel: 0216 411 80 30

Coldwell Banker Hakkında:
1906 yılında San Francisco´da, Colbert Coldwell ve Benjamin Arthur Banker tarafından gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulmuştur. Coldwell Banker kuruluşundan 1982 yılına kadar olan tarih süresince hiç franchise vermemiştir ve ticari gayrimenkul, lüks gayrimenkul, satış sonrası hizmet ve mortgage konularındaki uzmanlıklarını Coldwell Banker Commercial, Previews International, Concierge ve Coldwell Banker Mortgage olarak markalaştırmıştır. 1982´den bu yana olan büyümesi ile bugün 49 ülkede 3.600´ü aşkın franchise ofisi ve 120.000´i aşkın Gayrimenkul Danışmanı ile hizmet vermektedir. 500 milyar USD işlem hacmi ve 6,6 milyar USD cirosu ile büyümeye devam etmektedir. Türkiye ve K.K.T.C master franchise´ı olarak 2007 yılında çalışmalarına başlamıştır.
www.coldwellbanker.com.tr


Geri Dön