24 / 04 / 2024

''Gazı alanlar dolarda 40 TL'yi beklesin'' diyen İslam Memiş'ten keskin cevap! Dolar bu kadar olacak...

''Gazı alanlar dolarda 40 TL'yi beklesin'' diyen İslam Memiş'ten keskin cevap! Dolar bu kadar olacak...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, dolar için ''Gazı alanlar dolarda 40 TL'yi beklesin'' dedi ve dolardaki beklentisini açıkladı. İslam Memiş'ten keskin cevap...



DOLAR YIL SONUNDA...

Öte yandan dolar ile ilgili yorumlar gelmeye devam ediyor. İslam Memiş dolar yatırımcılarını ve dolarda 40 TL beklentisi olanlara sert uyarılarda bulundu. 

Dolar için yıl sonu beklentisini ''21 olabilir'' diyerek açıklayan İslam Memiş şu yorumları yaptı: ''Dolar yıl sonunda 21 olabilir. Bugünkü teknik bu. Dolar bir yatırım aracı değil ödeme aracıdır. Euro/Sterlin değer kaybetmiş. Madem yatırım yapacaksın. Akıllı yere yap. Ben ve yol arkadaşlarım Borsa İstanbul'a girdik. Dövizden kat kat fazla kazandık. Biz dövizi yatırım aracı olarak görmedik. Gram altın şişti. Piyasayı manipüle ediyorlar. Bu fiyatlardan altın almayın. Gaza gelip satmayın. Buradaki detay miktar üzerinden gitmek” ifadelerini kullandı.

Dolar ne 10 TL, ne de 40 TL... Sakın inanmayın! ''Dolar 5 ay sonra bu kadar olacak'' diyen İslam Memiş rakam

'Kaçış yok dolar yükselecek' diyen  Alaattin Aktaş'dan net tahmin geldi! Yüzde yüz, garanti tutar verdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön