26 / 04 / 2024

Gaziantep'e 500 yataklı hastane müjdesi!

Gaziantep'e 500 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep’e' 500 yataklı hastane için düğmeye basıldı. Beykent'e  yapılacak hastane için yakın zamanda inşaat çalışmaları başlayacak. 



Sağlık Bakanlığı'nca Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine 500 yataklı bir hastane inşa edilecek. Sabah'tan Mehmet Boncuk'un haberine göre;  Şehitkamil'in Beykent bölgesine yaptırılacak hastanenin, hızla gelişen Beykent ve Kuzeyşehir bölgelerinin yanı sıra Organize Sanayi Bölgesi'ne hizmet vermesi hedefleniyor. 

Gaziantep Valisi Davut Gül, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte hastanenin yapılması planlanan bölgeyi ziyaret ederek arazide incelemelerde bulundu. 

 Gaziantep e 500 yataklı hastane müjdesi!

Vali Gül, Şehitkamil Belediyesi tarafından alt yapı ve arazi düzenlemesi yapılan bölgede yapılacak hastanenin kentin sağlık alt yapısına önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. Gaziantep'in, Ortadoğu'nun sağlık üssü olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Vali Davut Gül, "Beykent bölgesine 500 yataklı hastane proje süreci başladı. Hastaneyi şehrimize kazandıran Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca, Adalet Bakanımız sayın Abdülhamit Gül, milletvekillerimiz, Büyükşehir ve Şehitkamil belediye başkanlarımıza çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
 

2020'de en çok bu illerde konut fiyatları arttı!


Geri Dön