26 / 04 / 2024

Sakarya’ya bin yataklı hastane müjdesi!

Sakarya’ya bin yataklı hastane müjdesi!

AK Parti Kaynarca İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’ne katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kente bin yataklı hastane inşa edileceğinin müjdesini verdi.




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Kaynarca İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’ne katılarak bazı açıklamalar yaptı. Kaynarca Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ve Ali İhsan Yavuz, İl Koordinatörü Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, belediye başkanları, teşkilat mensupları ve muhtarlar da hazır bulundu.


Önemli işlere imza attık

Kaynarca kongresinin ilçeye, Sakarya’ya ve Türkiye’ye hayırlı olması dileklerini ileterek konuşmasına başlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yeni bir sinerji ile kongrelerimize başladık. Ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. 2019’a hazırlanıyoruz. Bu kongreler 2019 için önemli bir altlık oluyor. Gelecekteki zor günlere hep birlikte hazırlanmalıyız. İlçemizde hem merkezi hükümet hem yerel yönetimler olarak önemli işlere imza attık. Asfalt ve su hizmetlerini önemsiyoruz. Kaynarcamız bu anlamda en şanslı ilçelerimizden. Öncelikli olarak Kaynarca merkezindeki su problemini çözmüştük. Mahallelerde de işin sonuna gelmek üzereyiz. Kaynarca’da Sapanca’dan su getirmediğimiz hiçbir mahalle kalmamış olacak. Hizmetin sonu yoktur. Kaynarca’da yılsonuna kadar 25 kilometrelik daha asfalt programımız var. Gerek teşkilatımız gerek ilçe belediyemiz ile birlikte üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Yapmamız gereken ülkemizi birlik ve beraberlik içerisinde aydınlık yarınlara çıkarmak, dostluğumuzu kardeşliğimizi ve birlikteliğimizi muhafaza etmektir” ifadelerini kullandı.


Yatırımlar hakkında bilgiler veren Milletvekili Yavuz konuşmasını şöyle sürdürdü, “Sakarya’da bin yataklı hastanenin sözünü aldık ve o yapılacak. Bölge Adliye Mahkemesi ile ilgili manipülasyon yapanlar var. Muhteşem bir bina. 6 il buradan hizmet alacak. Şu anda hâkim ve savcı eksiği bulunuyor. Bunlar tamamlandığında adliyemiz kısa süre içerisinde hizmete açılacaktır. Sakarya’da ikinci üniversitesinin ayak sesleri var o da gelecek. Yüksek gerilim test merkezinin Sakarya’da kurulmasına büyük oranda karar verilmiş gibi. Büyük ihtimalle Taşkısığı’nda olacak. Özetle Sakarya iyi gidiyor.”




Sakarya Büyükşehir Belediyesi





Geri Dön