18 / 04 / 2024

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye 400 yataklı hastane inşa edileceğini açıkladı. 



İstanbul Bayrampaşa Belediyesi’nin eski cezaevi kentsel dönüşüm alanıyla ilgili yeşil alan ve kent meydanı planı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi. Bayrampaşa'da yer alan habere göre; ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hastane inşasına da onay verildi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner,“Şükürler olsun, emeklerimiz bugün sonuç verdi. İlçemizi hasret duyduğu meydana kavuşturacak planımız İBB Meclisi’nde kabul edildi.  Birden çok kurumla istişare ettiğimiz ve uzun bir zamandır üzerinde çalıştığımız planımız, ilçemizi 15 bin metrekarelik ilave yeşil alana ve kent meydanına kavuşturacak. 7’den 70’e Bayrampaşa ailesi olarak bu güzel gelişmenin haklı gurunu yaşıyoruz. Projemizin halkımız, ilçemiz ve İstanbul’umuz için hayırlı olmasını diliyor, planımızın onaylanmasına ve uygulanmasına emek ve destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bayrampaşa ya 400 yataklı hastane müjdesi!

EN GÖZDE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ  

Kentsel dönüşüm projesi dahilinde eski cezaevi alanına tam teşekküllü, 400 yataklı yeni bir devlet hastanesi, okul, camii ve metro istasyonu da inşa edilecek. Dev meydanı, depreme dayanıklı konutları, yeşil alanları, okulu, camisi, hastanesi, kültür ve sanat merkezi, spor salonları, bisiklet ve yürüyüş yolları ile Bayrampaşa eski cezaevi kentsel dönüşüm projesi sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin en gözde dönüşüm projesi olarak ön plana çıkıyor.


 

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2.270 konut oturuma açılmıyor!


Geri Dön