25 / 04 / 2024

Sakarya'ya bin yataklı hastane müjdesi!

Sakarya'ya bin yataklı hastane müjdesi!

Sağlık alanında çok büyük işler yapıldığını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, bin yataklı hastane için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ihale yapılacak iller arasında Sakarya'nın da bulunduğunu müjdeledi.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hafta sonu Karasu ilçesinde yapılan temel atma töreninin Sakarya için çok önemli olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Sakarya'yı Türkiye'nin savunma sanayinde merkez, hatta üs haline getireceğini söyleyen Yavuz, Tank Palet Fabrikası'nın işletme hakkının devredilmesine yönelik eleştirilere cevap verdi. Yavuz, "Kamuoyunda kapatılıyor, özelleştiriliyor, işçileri mağdur ediliyor" diye konuştu.

Sakarya'da 17 belediyenin bulunduğunu, bunlardan Taraklı ilçesinde Cumhur İttifakı kapsamında destekleyeceklerini söyleyen Yılmaz, "Bu çok fazla da denebilir. AK Parti her seferinde bu değişimi iyi yönetti. Değişim talebinin dışında kalmadı. Değişim talebinin arkasından da gitmedi. Değişim talebinin içinde oldu, onu yönetti. Bu sefer de bu değişim talebini en güzel şekilde yönetiyor. Ben her dönem olduğu gibi bu sefer de yine bu değişim talebinin karşılandığını, eskisiyle yenisiyle çok güzel tabloların ortaya çıkarıldığını müşahede etmiş oldum." açıklamasında bulundu.

Sağlık alanında çok büyük işler yapıldığını, bütün ilçelerde hastaneler kurulduğunu ifade eden Yavuz, yapılması planlanan bin yataklı hastane için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ihale yapılacak iller arasında Sakarya'nın da bulunduğunun altını çizdi.


Geri Dön