29 / 03 / 2024

Gaziosmanpaşa beyaz yakalıların gözdesi oldu!

Gaziosmanpaşa beyaz yakalıların gözdesi oldu!

İstanbul’da kentsel dönüşümün son sürat devam ettiği ilçe Gaziosmanpaşa, bölgenin sosyo-kültürel dönüşümüne de liderlik ediyor. Yatırımcılar üzerinde yapılan araştırmaya göre, Gaziosmanpaşa beyaz yaka çalışanlardan oluşan kitle için cazibe yaratıyor.




İstanbul’da kentsel dönüşüm hareketliliği büyük bir hızla sürerken, bölgelerde yaşanan değişimler hem sosyo-kültürel yapıyı hem de yeni merkezi alanları belirliyor. Gaziosmanpaşa’da yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları, bölgenin dönüşümüne de liderlik ediyor. Yatırımcılar üzerinde yapılan bir araştırma, Gaziosmanpaşa’nın beyaz yaka çalışanlardan oluşan kitlenin bu bölgede yatırım yaptığını gösteriyor.

 

Gaziosmanpaşa beyaz yakalıların gözdesi oldu!

 

Gaziosmanpaşa, yeni yapılan nitelikli konut projeleriyle İstanbul’un yükselen bölgelerinden biri olma yolunda hızla ilerlerken, tersine göç hareketinin bölge için önemine değinen By Oktayöz İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz, “Gaziosmanpaşa, kentsel dönüşüm hareketliliği ile eski dinamizmine  tekrar kavuşuyor. Yapılan araştırmalara göre, kalitesiz yapılardan dolayı bölgeyi geçmişte terk eden ilçe sakinleri tersine göç hareketi başlatarak bölgeye geri dönüş yapıyor. Özellikle beyaz yaka çalışanları ilçedeki kentsel dönüşüm projelerine yönelik taleplerinin arttığını görüyoruz. GOP Plevne’den daire satın alan yatırımcılarımız için de aynı şeyi söylemek mümkün. Hedefimiz, GOP Plevne ile Gaziosmanpaşa’yı cazibe merkezi haline getirmek. Böylece sadece kentsel değil sosyo-kültürel ölçekte de değişim yaratmış olacağız” diye konuştu.

 


Geri Dön